Keystone logo
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Introducere

Experiment. Întrebare. Provocare. Crea. Doar câteva dintre lucrurile pe care veți fi încurajați să le faceți la cursurile noastre de vară.

Scris de echipele noastre de cursuri, care predau în programele noastre de studii cu normă întreagă, și susținuți de tutori în vizită, tehnicieni specialiști și absolvenți studenți, cursurile noastre extrem de practice vă permit să explorați o gamă largă de abordări ale gândirii creative și de a crea într-o varietate de artă forme.

Pe lângă învățarea despre tehnici și procese creative, cursurile noastre de vară își propun să vă sporească încrederea în abilitățile dvs. artistice, oferindu-vă posibilitatea de a lua o decizie mai informată cu privire la viitorul dumneavoastră.

S-ar putea să vă înscrieți pentru a vă îmbunătăți portofoliul de arte , pentru a vă completa cererea universitară sau pentru că doriți să vă îmbogățiți CV-ul sau interesul pentru lumea creativă.

Cursurile noastre atrag tineri studenți, profesioniști creativi și freelanceri din Marea Britanie și din întreaga lume dintr-o varietate de vârste, medii și experiențe.

Cursurile noastre de trei săptămâni sunt deschise tuturor entuziaștilor cu vârste între 13+, 15+ și 18+; nu există o limită superioară de vârstă.

Cursurile noastre de vară vă oferă posibilitatea de a:

 • Dezvoltă noi abilități și tehnici creative
 • Pregătește-te pentru un curs de artă la universitate
 • Aflați de la experți creativi
 • Experiență de studiu într-o universitate britanică de arte
 • Sporiți-vă perspectivele de carieră
 • Împărtășiți idei și abilități cu studenți din întreaga lume
 • Petreceți timpul într-una dintre cele mai importante destinații de vară din Marea Britanie
 • Primiți sfaturi de portofoliu și asistență pentru aplicații universitare
 • Certificat de participare AUB

Întrebări frecvente

Cu toate acestea, dacă întrebarea dvs. nu este acoperită, contactați-ne la [email protected] sau sunați la +44 1202 363831/363823. De asemenea, ne puteți Skype: summercoursesAUB.

Cine poate participa la un curs de vară AUB?

Cursurile noastre de vară sunt deschise tuturor pasionaților de creație

Studenții mai tineri pot participa la Școala noastră de vară pentru arte creative , concepută pentru creativi entuziaști cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani (curs iunie) și cu vârste între 13 și 14 ani (curs iulie).

Cursurile atrag studenți, profesioniști creativi și freelanceri de toate vârstele din Marea Britanie și din întreaga lume, cu o varietate de medii și experiență.

Cursurile noastre de vară beneficiază de includerea unui astfel de amestec de oameni care pot învăța și colabora împreună.

Există cerințe specifice de intrare pentru cursurile de vară?

Nu există cerințe oficiale de participare la cursurile noastre de vară, deoarece dorim ca studenții și creativii să le împărtășească și să învețe indiferent de experiența sau experiența lor anterioară.

Cursurile sunt extrem de practice și scrise pentru cei cu un interes deosebit în creativitate; ne așteptăm pur și simplu ca studenții de vară să fie entuziaști și dispuși să învețe ca indivizi și ca parte a unei echipe.

Nu aveți nevoie de calificări anterioare pentru a vă alătura cursurilor noastre.

În ce limbă se desfășoară cursul? Am nevoie de un certificat sau de un test de engleză sau Ielts pentru a participa?

Toate cursurile de vară sunt predate în limba engleză.

Nu există cerințe oficiale de înscriere în limba engleză, cu toate acestea, vă recomandăm să aveți un nivel intermediar de limbă engleză pentru a beneficia pe deplin de experiența dvs. la cursurile noastre de vară și pentru a putea comunica cu liderul cursului și colegii studenți.

Dacă aveți dubii dacă limba engleză este suficient de bună, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la [email protected] pentru sfaturi.

Câți oameni vor fi pe cursul meu?

Cursurile noastre sunt foarte populare, cu toate acestea, pentru a ne asigura că aveți o experiență excelentă a cursului și suficient timp de contact cu tutorele dvs., păstrăm dimensiunile claselor noastre mici.

Numerele de cursuri vor varia în funcție de subiectul cursului, cu toate acestea, cursurile de vară au de obicei între 15 și 25 de studenți pe curs, șeful cursului, asistentul cursului și ambasadorii studenților AUB pentru a vă sprijini.

Cum pot rezerva un curs de vară?

Toate cursurile de vară pot fi rezervate cu ușurință prin intermediul magazinului nostru online cu un card de debit sau de credit.

Dacă nu puteți plăti online, vă vom cere să completați un formular de rezervare și vă vom furniza detaliile contului nostru bancar, astfel încât să puteți aranja un transfer bancar (vă rugăm să rețineți că vor fi taxe bancare suplimentare de plătit dacă alegeți acest lucru metodă).

E-mail [email protected] pentru un formular de rezervare.

Puteți afla mai multe despre cum să rezervați aici .

Sunt un student internațional - Voi avea nevoie de viză pentru a urma un curs de vară?

Dacă nu dețineți un pașaport Marea Britanie / UE / SEE, veți avea nevoie de o viză care vă permite să studiați aici pentru a urma unul dintre cursurile noastre.

Majoritatea studenților internaționali care intenționează să studieze un curs de vară scurt în Marea Britanie pot face acest lucru folosind o viză de studiu pe termen scurt.

Cu toate acestea, este responsabilitatea dvs. să stabiliți dacă trebuie să solicitați o viză în avans și să acordați suficient timp pentru a obține o viză.

Ar trebui să acordați suficient timp pentru a obține orice viză necesară înainte de a participa la cursul nostru de vară, iar Universitatea va furniza o scrisoare de confirmare a asistenței vizelor la primirea plății integrale.

Vă rugăm să accesați site-ul web al guvernului Regatului Unit pentru vize și imigrații pentru a clarifica cerințele de viză și orice alte documente justificative de care aveți nevoie.

Toate vizele și documentele de călătorie pentru a confirma eligibilitatea vor fi verificate fie la sosirea în cazare universitară, fie în prima zi de la înregistrare. Dacă nu aveți viza corectă, nu vă vom permite să vă alăturați cursului și nici nu veți fi eligibil pentru nicio rambursare.

Dacă solicitați o viză și aveți nevoie de documente care să vă confirme aranjamentele de călătorie și cursuri pentru a vă asigura viza, vă rugăm să rețineți că scrisorile de confirmare a cursului pentru cererile de viză vor fi emise numai după ce taxele cursului și orice cazare pe care ați rezervat-o au fost achitate. în întregime.

Ce altceva va trebui să plătesc?

Cursurile noastre de vară sunt complet incluzive, cu toate materialele și resursele incluse.

Pentru cei cazați în cazare, micul dejun și prânzul (luni - vineri) sunt oferite, astfel încât studenții vor avea nevoie doar de bani suplimentari pentru mesele de seară și weekend. Este recomandabil să aduceți abit suplimentar dacă intenționați să faceți cumpărături pentru cadouri, achiziții personale, gustări suplimentare și activități de weekend.

Dacă locuiți local sau ați ales să rezervați doar cursul de vară și să vă aranjați cazarea independent, ar trebui să permiteți fonduri suficiente pentru prânz și orice alte mese, activități sau achiziții personale necesare.

Ce primesc la sfârșitul cursului?

Veți primi un certificat de participare AUB după finalizarea cu succes a cursului.

Puteți folosi acest lucru pentru a evidenția lucrarea, care poate fi adăugată în portofoliul sau cv. De asemenea, sunteți eligibil să solicitați credite universitare de origine pentru orice studiu pe care îl faceți în prezent (de exemplu, ca student la studii în străinătate la o altă universitate sau ca student care ia IB pentru credite CAS).

În funcție de cursul de vară pe care l-ați urmat, veți avea și ocazia să luați cu voi munca produsă în timpul dvs.

De exemplu, studenții make-up vor avea caiete de schițe și un set de imprimări digitale de stiluri completate din fotografii, studenții la film și animație vor avea filme scurte, studenții la modă pot lua acasă haina lor de modă finită, precum și foliile lor de modă etc.

Locații

 • Bournemouth

  Arts University Bournemouth Fern Barrow Road Poole, BH12 5HH, Bournemouth

Întrebări