CERTIFICAT ÎN COPIERE ȘI PATISCĂ
Arizona Culinary Institute
Informatie cheie
Locația campusului
Scottsdale, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
Contactează şcoala
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Studenților li se oferă o introducere amănunțită a abilităților de bază, tehnicilor, conceptelor și teoriilor implicate în gătitul profesional. Se pune accent pe teoria gătitului clasic francez, inclusiv pe principiile lui Escoffier. Iesle Garde, sosuri mamă, sosuri mici și o varietate de tehnici tradiționale și moderne de preparare sunt acoperite. Elevii sunt învățați abilități și manipulare adecvate a cuțitelor, precum și siguranță și igienă. Clasa este teoretică și practică.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Certificat în panificație – Preangajare
- Toronto, Canada
Diplomă în managementul artelor de panificație și patiserie
- Toronto, Canada