Keystone logo
© ©ARU
Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Introducere

ARU este o universitate globală inovatoare, cu studenți din 185 de țări care vin să studieze cu noi. Am fost din nou numiți ca una dintre primele 350 de instituții din lume în clasamentul The Times Higher Education World University Rankings 2021 - și una dintre primele 40 de universități din Marea Britanie.

Comunitatea noastră este incredibil de importantă pentru noi și suntem mândri de rolul pe care îl jucăm în orașele noastre și în regiunea largă - inclusiv efectul pozitiv asupra locurilor de muncă și economiei locale. *

Studenții, companiile și partenerii beneficiază de facilități remarcabile, care includ noua noastră Școală de Medicină din Chelmsford și Centrul de Știință din Cambridge. Multe dintre facilitățile, activitățile și evenimentele noastre sunt deschise comunității mai largi.

De ce să alegeți ARU?

Sunt multe motive.

Ambiţie

Nu suntem doar ambițioși din punct de vedere academic pentru noi, ci și pentru studenții noștri.

Am fost numiți una dintre primele 350 de instituții din lume în Times Higher Education World University Rankings 2021, pentru al cincilea an succesiv - și una dintre primele 40 de universități din Marea Britanie. Suntem, de asemenea, în top 10 pentru incluziune socială în The Times Good University Guide 2021.

Studenții se află în centrul universității noastre și suntem încântați că studenții noștri din ultimul an își evaluează, de asemenea, experiența educațională

Excelenta

Am fost numiți ca cea mai importantă universitate din Marea Britanie pentru cursuri de științe educaționale și sportive în tabelul Ligii Gardienilor din 2021. Suntem deosebit de încântați să fim una dintre primele 20 de universități din Marea Britanie pentru „valoare adăugată”, care măsoară cât de bine ne susținem studenții, indiferent de experiență, pentru a-și atinge potențialul.

Pe lângă aceasta, premiul nostru de argint Teaching Excellence Framework (TEF) recunoaște calitatea cursurilor noastre și nivelurile ridicate de satisfacție a studenților.

Colaborare

Suntem un loc în care colaborarea, cercetarea și activitatea academică informează tot ceea ce facem. Multe dintre cursurile noastre sunt recunoscute de industrie și un număr mare sunt acreditate profesional, ceea ce îi face pe studenții noștri pregătiți pentru carieră.

În fiecare an, ajutăm, de asemenea, 2.000 de companii să se dezvolte cu stagiari, formare, cercetare și programe de colaborare.

efect

Suntem intenționați, provocatori și curioși despre lumea noastră. Excelența noastră academică a fost recunoscută de organismele de finanțare a învățământului superior din Marea Britanie, cu 12 domenii clasificate ca generatoare de cercetare de vârf la nivel mondial. Oferim cercetări de impact care abordează probleme stringente și fac diferența, de la salvarea de vieți până la conservarea apei.**

Afacere

În timp ce capul nostru este plin de ambiție, picioarele noastre sunt plantate în lumea din jurul nostru. Ne mândrim că suntem la fel de întreprinzători, pe atât de inovatori și cultivăm acele calități ale studenților noștri, cu mentorat, sprijin și finanțare pentru start-up oferite prin Anglia Ruskin Enterprise Academy.

Entuziasm

Atitudinea noastră pură de a face ne diferențiază de ceilalți. Considerăm că entuziasmul este infecțios, lăsând rezultatele să vorbească de la sine și fiind singura universitate din Marea Britanie numită „stea în creștere” la nivel mondial. ***

* Cercetări efectuate de Hatch Regeneris pentru Universitatea și Colegiul Uniunii, 2020

** Cadrul de excelență în cercetare (REF) 2014

*** Consultanți în învățământ superior Firetail, tabel publicat în Times Higher Education, august 2016

Istoria noastra

Povestea noastră începe în 1858, când criticul de artă, patronul și filantropul John Ruskin a deschis Școala de Artă din Cambridge. Școala de artă a crescut pentru a deveni Anglia Ruskin University , scurtată la ARU, și este încă în centrul campusului nostru modern din Cambridge.

A devenit ARU

De-a lungul anilor, o serie de colegii și institute au devenit parte a ARU. Acestea includ Colegiul de Arte și Tehnologie Cambridgeshire (CCAT) și Institutul de Învățământ Superior Essex (fostul Institut Chelmer - în sine format din Colegiul Tehnic Mid-Essex și Colegiul de Educație Brentwood). La început, aceste colegii s-au combinat pentru a deveni Anglia Polytechnic, apoi Anglia Polytechnic University în 1992.

O prezență națională și internațională

Pe lângă cele patru campusuri principale, avem o serie de instituții partenere în Marea Britanie și în străinătate, oferindu-vă șansa de a studia pentru o calificare ARU aproape de casă. Primele parteneriate s-au format la începutul anilor '90.

Biroul nostru internațional, înființat în 1992, promovează legături suplimentare și asigură faptul că studenții noștri internaționali primesc sprijinul și informațiile de care au nevoie.

Cursuri

Expertiza noastră timpurie în arte și educație s-a extins, iar astăzi oferim cursuri de calcul și tehnologie, inginerie, drept, afaceri, economie, științe ale vieții și multe altele.

Suntem lider în domeniul sănătății și asistenței sociale din 1992, când pregătirea pentru asistență medicală a fost transferată de la autoritățile locale de sănătate la ARU. Pe lângă cele trei cursuri de asistență medicală foarte apreciate, pregătim moașe, paramedici, practicieni din departamentul de operație și asistenți sociali.

Desigur, artele și educația sunt încă importante pentru noi. Antrenăm profesioniști la începutul anului în campusul nostru din Chelmsford și la colegiul nostru partener din Peterborough. Ilustrația noastră de carte pentru copii MA este un curs de renume mondial care se bazează pe lunga tradiție a Școlii de Artă din Cambridge. Am îmbrățișat și variații din secolul 21 ale cursurilor noastre de arte mai tradiționale, inclusiv arta jocurilor pe computer și tehnologia muzicală.

Clasamente

Premiul de Excelență Cadru Silver

Suntem încântați să deținem un premiu TEF Silver, care reflectă calitatea înaltă a predării oferită de personalul nostru talentat.

Premiul nostru TEF Silver înseamnă că oferim studenților noștri predare, învățare și rezultate de înaltă calitate și depășim constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru învățământul superior din Marea Britanie. Suntem deosebit de încântați că evaluarea noastră a evidențiat niveluri foarte ridicate de satisfacție a elevilor și că majoritatea studenților noștri obțin rezultate excelente.

Calificările și recunoașterea personalului didactic

Cadrele noastre didactice academice sunt printre cele mai calificate și recunoscute din țară.

 • Conform cifrelor furnizate de Academia de Învățământ Superior (HEA), în 2017-2018 procentul personalului nostru didactic care a fost recunoscut de HEA a fost de peste 78%, față de o medie sectorială de 42%.
 • Cele mai recente cifre (2015-16) de la Agenția de Statistică a Învățământului Superior (HESA) ne plasează în primele 16 instituții din Anglia pentru procentul de personal care deține o calificare didactică: 76% față de o medie sectorială de 51%.
 • În aprilie 2019, Sian Shaw și Louise Jenkins de la FHEMS au câștigat cel mai bun proiect de transformare la Premiile eAssessment pentru munca lor cu MyKnowledgeMap privind transformarea digitală a evaluării practicii.
 • În septembrie 2018, Senior Learning Technologist Paul Driver a câștigat prestigiosul premiu Asociația pentru Tehnologia de Învățare Tehnologul de Învățare al Anului pentru munca sa inovatoare cu realitatea virtuală aici la ARU.
 • În iunie 2017, Dr. Zoë Bennett a primit Premiul Lanfranc pentru Educație și Bursă pentru „contribuția sa remarcabilă la educația teologică în East Anglia și nu numai”.
 • Câțiva dintre profesorii/susținătorii noștri academicieni ai învățării au reușit să obțină burse de predare universitară pentru excelența predării lor.
 • În decembrie 2017, Dr. Mat Timmis a fost acreditat de Asociația Britanică pentru Știința Sportului și Exercițiului (BASES) pentru pedagogie aplicată a sportului/științei exercițiului și este unul dintre puținii oameni din țară care au obținut acest premiu.

Premii și recunoaștere

Suntem câștigători

În 2020, am fost numiți drept una dintre primele 350 de universități din lume pentru al cincilea an consecutiv – și una dintre primele 40 din Marea Britanie.

În același timp, am fost numiți ca fiind cea mai importantă universitate din Marea Britanie pentru cursuri de științe ale educației și sportului în 2021 Guardian League Table. Suntem deosebit de încântați să fim una dintre primele 20 de universități din Marea Britanie pentru „Valoare adăugată”, care măsoară cât de bine ne sprijinim studenții, indiferent de antecedente, pentru a-și atinge potențialul: o reflectare a angajamentului nostru de a oferi un mediu de învățare incluziv.

Aceasta urmează după premii pentru calitatea facilităților noastre de învățare și impactul pe care îl avem asupra capacității de angajare, management și leadership ale studenților noștri.

Studenții noștri din ultimul an și-au evaluat, de asemenea, experiența educațională – inclusiv predare, sprijin academic, evaluare și feedback – foarte mult în Sondajul Național al Studenților.

Caracteristici Campus

Patru campusuri principale

Pe lângă Cambridge, avem campusuri în Chelmsford, Londra și ARU Peterborough. Campusul nostru din Chelmsford a fost inițial în centrul orașului, dar s-a mutat într-un site nou, special construit în 1992. Astăzi, veți găsi clădirile noastre uimitoare și moderne, amplasate pe malul râului, în Cartierul Universității și Inovației din oraș. Între timp, campusul nostru de la ARU Peterborough s-a deschis în 2011. Este un site dedicat sănătății, asistenței sociale și educației, unde pregătim multe dintre asistentele și asistenții sociali din regiunea noastră.

În 2015, am fost încântați să introducem un nou campus în inima Londrei, unde studenții studiază discipline, inclusiv afaceri, drept și finanțe la nivel universitar și postuniversitar.

Am investit peste 115 milioane de lire sterline în campusurile noastre în ultimii ani. Cambridge a beneficiat de o reamenajare majoră în 2011, iar în 2014 am finalizat lucrările la site-ul nostru dedicat asistenței medicale de pe Young Street. Acesta găzduiește laboratoare de abilități clinice de ultimă generație, inclusiv secții de spital simulate. Young Street găzduiește și Centrul nostru specializat de terapie prin muzică. În 2018, am deschis un nou centru de știință și o clinică de drept.

Între timp, în Chelmsford, ne-am angajat într-un program de dezvoltare ambițios. În 1995, Majestatea Sa Regina a deschis Clădirea Reginei, numită potrivit, unde se află Biblioteca Universității. De atunci i s-a alăturat (printre altele) cladirea noastră atrăgătoare Lord Ashcroft; Sawyers Building cu SuperLabs-urile sale; clădirea Michael Salmon, care găzduiește suite de simulare medicală de ultimă oră; și Arise Chelmsford, care oferă laboratoare, ateliere și spațiu de birou întreprinderilor mici din sectoarele medicale și ale ingineriei avansate. Cea mai recentă dezvoltare semnificativă a Școlii noastre de Medicină, care a fost deschisă în septembrie 2018, este formarea viitorilor medici ai regiunii într-un spațiu construit special, cu facilități de abilități de ultimă generație.

Privind spre viitor, suntem mândri să fim implicați în înființarea ARU Peterborough – o universitate nou-nouță pentru oraș, care își va deschide porțile în septembrie 2022.

  Burse și finanțare

  Cerinte pentru viza

  Cum să aplicați și asistență pentru viză

  Pentru a aplica pentru unul dintre cursurile noastre de engleză, pur și simplu completați un formular de înscriere. Puteți găsi formulare de înscriere pe paginile individuale ale cursurilor.

  Procesul de admitere

  Cu condiția să îndepliniți cerințele de intrare pentru cursul dumneavoastră – și cerințele de imigrare – echipa noastră de admitere internațională vă va trimite de obicei o ofertă condiționată.

  Dacă oferta dvs. este condiționată, înseamnă că mai avem nevoie de niște documente sau de plată. De exemplu:

  • o copie a pașaportului
  • o copie a calificării dumneavoastră în limba engleză
  • foile matricole sau referințe (dacă progresezi la un curs academic)
  • depozit de curs
  • taxe complete de curs
  • confirmarea că doriți să vă acceptați locul.

  Dacă sunteți interesat de cursul nostru de pre-sesiune (sau de cursul de pre-sesiune la ARU College), va trebui să susțineți un test securizat de limba engleză (SELT) de la un centru de testare aprobat.

  Odată ce avem plata și documentele dvs. (care îndeplinesc cerințele cursului), oferta dvs. va fi făcută necondiționată. Vom procesa apoi scrisoarea de viză. Vă putem contacta în această etapă.

  Dacă sunteți dintr-o țară din Uniunea Europeană sau Asociația Economică Europeană (SEE), nu veți avea nevoie de viză.

  Locații

  • Cambridge

   Anglia Ruskin University, East Rd, Cambridge CB1 1PT, , Cambridge

  • Chelmsford

   Bishop Hall Ln, Chelmsford CM1 1SQ, , Chelmsford

   • Peterborough

    University House, Swain Ct, Peterborough PE2 9PW, , Peterborough

    • London

     19 Charterhouse St, London EC1N 6RA, , London

     Întrebări