
Diploma de patiserie franceză și italiană
DURATA
2 up to 3 Months
LIMBI
Engleză
RITM
La zi
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE
01 Aug 2025
CEA MAI DEVREME DATĂ DE ÎNCEPERE
06 Jun 2025
TAXE DE ȘCOLARIZARE
EUR 18.700 / per course
FORMAT DE STUDIU
În campus
Introducere
The Art of French & Italian Pastry Arts Diploma este un program extrem de practic, predat în facilitățile excepționale ale École Ducasse - École Nationale Supérieure de Pâtisserie Française, în emblematicul Chateau de Montbarnier, situat la Yssingeaux, în Franța, și ALMA, Școala de Arte Culinare Italiene,, în frumosul Palat Ducal din Colorno, în Italia.
Veți petrece 4 săptămâni în fiecare locație pentru a vă cufunda complet în cultura și tehnicile care fac ca patiseria franceză și italiană să fie renumită în întreaga lume. Veți avea apoi ocazia de a pune în practică ceea ce ați învățat în timpul unui stagiu de o lună (opțional) într-una din cele două țări.
Programul este limitat la un număr maxim de 14 studenți și acoperă o gamă completă de creații de patiserie și artă a deserturilor - de la biscuiții tradiționali, tarte și prăjituri la ciocolată, gelato și altele. Veți învăța de la cei mai buni bucătari de patiserie din lume și de la maeștrii meseriei lor în lecții practice concepute pentru a vă duce mult dincolo de elementele fundamentale ale artei patiseriei.
CURSUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN LIMBA ENGLEZĂ, ATÂT ÎN FRANȚA, CÂT ȘI ÎN ITALIA.