ALMA Noul program culinar italian
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Informatie cheie
Locația campusului
Parma, Italia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 28 / per course *
Termen limită de aplicare
01 Mar 2024
Cea mai devreme dată de începere
30 Apr 2024
* Oferta introductivă se extinde la toate edițiile începând până la sfârșitul anului 2022: 15% Reducere! Pret original: 24.500€
Introducere
NOUL Program culinar italian, organizat în două unități educaționale, este cursul perfect dacă sunteți în căutarea unei adevărate imersiuni complete în mâncarea italiană și o experiență completă de studiu pentru a deveni un bucătar profesionist al bucătăriei italiene.
Programul culinar italian este un curs de lungă durată/un an: pornind de la elementele de bază, trece la nivelul avansat și oferă o experiență de studiu completă și profesionistă a bucătăriei italiene.
Conceput pentru a oferi o experiență de „dragoste la prima vedere” a bucătăriei italiene, studenții vor putea participa la cursuri de formare și demonstrative, precum și să călătorească prin Italia însoțiți de profesori ALMA și să viziteze cele mai importante excelențe alimentare italiene, producători de produse alimentare și de vin. , și piețele alimentare.
Acesta este un curs de master de Bucătărie Italiană conceput pentru studenții internaționali: o oportunitate de a trăi bucătăria italiană dintr-un punct de vedere privilegiat, de a învăța cele mai avansate tehnici cu formatorii de bucătari ALMA, de a lucra cu materie primă excelentă în timpul lecțiilor de formare și de a întâlni cei mai mari bucătari italieni, descoperind și degustând produsele regionale tipice în timpul excursiilor și vizitând producătorii din Valea Alimentară Italiană.
Programul culinar italian (Unitatea I și Unitatea II) este acreditat de Regiunea Emilia Romagna și eliberează certificate care sunt recunoscute în toată Europa.
Oportunități de carieră
- Restaurante rafinate și cu stele
- Lanțuri de hoteluri și restaurante
- Firme de catering
- Industria alimentară
Galerie
Curriculum
Structura programului
Unitatea I - Nivelul Fundației
- 2 luni faza rezidentiala la sediul ALMA + 1,5 luni stagiu in restaurante italiene
Programul începe cu elementele de bază, combinând lecții la sediul ALMA și excursii în toată Italia, pentru o primă abordare a mâncării și tehnicilor culinare italiene. Nu este necesară experiență anterioară în lumea cateringului. Unitatea I se încheie cu o evaluare finală a parcursului fiecărui student pentru a verifica abilitățile dobândite.
La sfârșitul Unității I, vi se va elibera Certificatul de participare „Fundamentals of Italian Cuisine -products & techniques” și Certificatul of Skills.
Unitatea II - Nivel avansat
- 4 luni faza rezidentiala la sediul ALMA + pana la 4 luni stagiu in restaurante italiene.
Cursul este conceput pentru a oferi studenților internaționali nu doar pregătire teoretică și practică în bucătăria italiană avansată, ci și o experiență italiană cuprinzătoare. Combinația dintre cultura culinară italiană, limbă, istorie, vin și excursii pe teren împreună cu pregătirea profesională într-unul dintre restaurantele italiene de top este o modalitate perfectă de a învăța cum să devii un adevărat profesionist în bucătăria italiană.
ALMA își rezervă dreptul de a admite studenții direct în Unitatea II, în funcție de experiența anterioară: este necesar un cv și o scrisoare de motivație.
Gradul Final
- Diploma profesională „Profesionist în bucătăria italiană – nivel avansat”
- Certificat de calificare profesională „Operatore alla Produzione Pasti – Nivel EQF 4”
Admitere
Taxa de școlarizare a programului
Facilităţi
Furnizarea programului
de obicei, elevii participă la cursuri 4/5 zile pe săptămână, 6-8 ore pe zi – cu toate acestea, frecvența poate varia ușor în funcție de sărbătorile naționale și de zilele de închidere a școlii.