Keystone logo
The Algonquin College of Applied Arts and Technology Diplomă în tâmplărie și tâmplărie de patrimoniu
The Algonquin College of Applied Arts and Technology

Diplomă în tâmplărie și tâmplărie de patrimoniu

Perth, Canada

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 8.999

În campus

Introducere

Un program care se înalță deasupra - urmați o carieră de restaurare a trecutului pentru generațiile viitoare.

Programul de doi ani Heritage Carpentry and Joinery Ontario College Diploma vă oferă abilități și cunoștințe legate de conservarea, renovarea și restaurarea arhitecturii istorice. Prin intermediul învățării teoretice și practice, studiați diverse subiecte, printre care:

  • Tâmplărie tradițională
  • Cadru din lemn
  • Clădire din bușteni
  • Tehnici de tâmplărie
  • Lucrări arhitecturale
  • Scara
  • Repararea ferestrelor și ușilor

Absorbiți tradițiile meșteșugurilor din lumea veche atât prin teorie, cât și prin practică. Experimentați mai mult de 950 de ore de învățare practică în timpul programului.

Veți absolvi cu abilități care vă diferențiază de absolvenții altor programe de tâmplărie. Programul Algonquin College`s pune accentul pe lemn ca material și pe rolul clădirilor și al componentelor arhitecturale ale acestora. Construiți clădiri și componente de construcții din lemn și cherestea recoltată la nivel local și de pe piață. Realizarea acestor proiecte de la început până la sfârșit oferă o experiență educațională captivantă și satisfăcătoare.

După absolvire, sunteți pregătit să lucrați în domeniul tâmplăriei de patrimoniu și în industriile de tâmplărie și de frezare personalizate de înaltă calitate. Oportunitățile sunt disponibile atât în sectorul privat, cât și în cel public.

Unii absolvenți pot prefera munca pe cont propriu, în timp ce alții vor ocupa poziții în companii de tâmplărie comercială sau rezidențială sau de frezori sau vor urma calea tradițională a uceniciei.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări