Keystone logo
Africa International University

Africa International University

Africa International University

Introducere

Bun venit la Africa International University

Africa International University este o universitate creștină autorizată situată în mediul senin Karen, o locație strategică, senină și propice învățării. Africa International University formează în prezent studenți în teologie, afaceri, TIC, psihologie, limbi străine, dezvoltare comunitară, leadership lingvistic și educație.

Universitatea are personal și studenți din peste 32 de țări de pe cele cinci continente. Anul acesta universitatea a absolvit studenți din Liberia, Kenya, Uganda, Tanzania, SUA, Madagascar, Ghana, Nigeria, Congo RDC, Malawi, Seychelles, Gambia, Etiopia, Eretria Sudanul de Sud, printre altele.

46629_4.JPG

Universitatea speră să pregătească mai mulți lideri centrati pe Hristos pentru biserica din Africa și nu numai pentru a participa activ și pozitiv la impactul asupra lumii. Am proiectat programele noastre în diferite domenii de specializare profesională pentru absolvenții noștri pentru a transfera învățarea în cariera lor. Universitatea are facilități moderne pentru a vă face șederea confortabilă și plină de resurse. Avem o bibliotecă bine aprovizionată, cu o carte și materiale de învățare moderne. Universitatea are un laborator TIC modern și acces nonstop la WIFI. Pentru cei care doresc să fie rezidenți la universitate, avem apartamente moderne cu servicii pentru a vă face șederea confortabilă.

Moduri de studiu:

  • Cu normă întreagă
  • Cursuri de seară
  • În școală
  • Distanță și e-Learning

Admiterea se face în ianuarie, mai, septembrie și sărbătorile școlare pentru școală (aprilie, august și decembrie).

46626_3.JPG

Locații

  • Nairobi

    Africa International University., Karen, 00502, Nairobi

    Întrebări