Keystone logo
Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Introducere

Aeropole" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/37/37618_Crew.jpg" alt="Aeropole" />

Despre alt = "Aeropole

alt = "Aeropole este o academie de zbor premium, fondată în 2010. Suntem specialiști în formarea de pilot pentru aeronave avansate din punct de vedere tehnic. Operam o flotă de diamante moderne cu Helsinki-Malmi, Finlanda, ca bază principală. Organizația noastră aprobată cu înaltă calificare instructorii cu experiență sunt disponibili și pregătiți să răspundă nevoilor dvs. specifice, indiferent dacă sunteți nou în aviație sau un pilot de linie aeriană.

Scopul nostru

Noi la alt = "Aeropole ne pasionează să vă oferim o pregătire excelentă în zbor. Scopul nostru este să fie școala de zbor numărul unu din Finlanda în ceea ce privește calitatea. Promisiunea noastră pentru dvs. este de a oferi o calitate superioară în serviciul clienților, instruirea, echipamentul și personal.

1. Servicii excelente pentru clienți

Vom face doar promisiuni pe care le putem ține. Aceasta înseamnă acorduri de pregătire exacte și corecte, prețuri ușor de înțeles și comunicare deschisă atunci când lucrurile se schimbă. Programele de pregătire sunt adaptate individual la nevoile dvs., fie în timpul programului de lucru regulat, fie în serile și în weekendurile.

2. Calitatea instruirii

Avem o abordare pedagogică extrem de pedagogică. Nu suntem aici pentru a arăta abilitățile sau experiența noastră de zbor, ci pentru a-i instrui pe studenți să fie piloți siguri și încrezători, indiferent dacă obiectivele lor de zbor sunt profesionale sau de agrement. Am adoptat o nouă abordare a unui sistem de instruire și de calitate care nu a fost văzut la nicio altă școală de zbor finlandeză. Metodele noastre de predare sunt încercate și testate sisteme de nivel mondial, pe care le-am adaptat și am îmbunătățit în continuare pentru mediul local nordic - și respectă pe deplin și depășesc reglementările europene în domeniul aviației.

3. Aeronave moderne

Aeronavele noastre sunt de ultimă generație, perfecte pentru antrenament și au un record de siguranță extrem de bun (de fapt, cel mai bun din industrie.) Îndrăznim să pretindem că operează cea mai nouă și modernă flotă de pregătire din Finlanda din categoria noastră de preț. . Toți studenții noștri sunt încurajați să se antreneze pe aeronavele din cabina de sticlă și, de asemenea, învățăm pe instrumente tradiționale, pentru a le oferi studenților noștri toate abilitățile de care au nevoie.

4. Instructori profesioniști și talentați

Instructorii noștri au sute, dacă nu chiar mii de ore de experiență în calitate de instructori, iar majoritatea au experiență de zbor aerian sau charter. Sunt alături de noi, deoarece găsesc instrucțiuni satisfăcătoare și sunt pasionați de calitate - nu doar pentru a urmări mai multe ore de zbor. Acestea fiind spuse, calitatea instruirii nu se bazează pe umerii instructorului individual, ci este alimentată de abordarea metodică a calității în organizația și învățarea noastră.

Credința noastră este că singura modalitate de a rămâne în vârf este de a recunoaște faptul că suntem cu toții într-o călătorie nesfârșită de învățare - excelența vine prin perseverență și perfecționare continuă. Nu lăsa această obsesie a noastră să te împiedice să te bucuri de ceea ce urmează să experimentezi cu noi: emoția și distracția sunt o parte inseparabilă a zborului, indiferent dacă ești un pilot privat aspirant sau începi o carieră nouă și plină de satisfacții în aviație. Să ne ghidăm prin aceste experiențe în siguranță!

Cine suntem noi?

Suntem profesioniști din domeniul aviației și al afacerilor cu fonduri suplimentare: linii aeriene și charter pilot, instructori de carieră, ingineri aeronautici, manageri de afaceri și antreprenori. Am fost frustrați de lipsa unei școli de zbor interesate cu adevărat de învățarea elevilor lor și de serviciul pentru clienți, așa că am fondat una. S-ar putea să nu fim cea mai ieftină școală de zbor din jur, dar cu siguranță ne străduim să rămânem cel mai bun!

Aprobări

  • Certificatul ATO EASA FI.ATO.2016 - Aprobarea CAA finlandeză pentru toate cursurile în cadrul unei organizații de instruire aprobate (ATO) în conformitate cu regulile Agenției Europene pentru Siguranța Aviației (AESA).
  • Certificatul ATO EASA DK / ATO / 011 - Aprobarea CAA daneză pentru toate cursurile în cadrul unei organizații de instruire aprobate (ATO) în conformitate cu regulile Agenției Europene pentru Siguranța Aviației (AESA).

Locații

  • Helsinki

    Helsinki-Malmi Airport Main terminal, 00700, Helsinki

    Întrebări