Keystone logo
Acudemy

Acudemy

Acudemy

Introducere

Simplu, eficient

Acudemy este un furnizor de training cu sediul central în Londra, care se specializează în cursuri de formare acreditate și personalizate. Cursurile populare pe care le acoperim includ contabilitatea

106224_pexels-photo-1438072.jpeg

Cine suntem noi

Acudemy Ltd este un centru de formare cu sediul central în Londra, specializat în formare acreditată și specializată pentru întreprinderile mici și pentru persoanele fizice.

Înființată de profesioniștii contabili și de întreprinzătorii de afaceri de vârf, care doresc să sporească și să extindă participarea și realizarea oamenilor din industrie, devenind astfel o resursă valoroasă pentru angajatori.

Acudemy oferă cursuri de formare acreditate și personalizate în categorii de afaceri populare, cum ar fi contabilitate și finanțe, vânzări și marketing și management de proiect. Oferim cursuri de scurtă durată, cursuri de weekend și training intern în centrul nostru de formare din Londra sau într-o locație la alegere.

Misiunea noastră

Cu o echipă formată din profesioniști și antreprenori de afaceri superioare, misiunea noastră este de a permite și de a încuraja oamenii din industrie să participe la formare și să maximizeze realizările lor. O resursă incontestabilă pentru toate tipurile de corporații, numele nostru va fi asociat în mod intrinsec cu o pregătire superioară.

Acudemy Training funcționează în conformitate cu un etos bazat pe valori riguroase.

Valori de instruire

 • Oferind participanților un mediu care le va permite să își dezvolte aptitudinile
 • Să acționeze ca un catalizator pentru parteneriate eficiente între angajatori și angajați
 • Recompensarea dedicării, angajamentului și efortului prin oferirea celei mai bune instruiri în clasă
 • Angajat să satisfacă nevoile clienților și să gestioneze așteptările elevilor și ale angajatorilor
 • Lucrul în conformitate cu cele mai bune practici
 • Sărbătind succesul altora

Programele noastre de formare sunt concepute astfel încât să permită cursanților să-și atingă obiectivele educaționale și de carieră. Construim viitorul luminos prin facilitarea participanților cu aptitudinile necesare pentru a aduce o combinație unică de beneficii pentru ei înșiși și angajatorul lor.

106226_pexels-photo-1153213.jpeg

De ce să ne alegeți

Începând cu 2013, Acudemy Training oferă cursuri de formare acreditate și personalizate în specialități precum contabilitate și finanțe, leadership și management. Iată trei lucruri mici care fac specializarea cu Acudemy .

Obțineți obiectivele carierei

Serviciul nostru este conceput special pentru a permite persoanelor să-și atingă obiectivele educaționale și de carieră prin utilizarea abordării hands-on program de formare, care este structurată pentru a încuraja participanții să-și dezvolte în continuare cunoștințele teoretice printr-o aplicație practică.

Ideal pentru cei care doresc să-și dezvolte mai mult.

Flexibil

Accentul nostru se pune foarte mult pe oferirea de opțiuni flexibile de învățare în cadrul grupurilor mai mici, asigurând astfel interacțiunea și participarea maximă a candidaților. De asemenea, ne acordăm timp pentru a ne monitoriza costurile, unul dintre punctele noastre forte fiind că cursurile noastre sunt accesibile tuturor candidaților orientați către carieră, indiferent de nivelul cunoștințelor sau experienței acestora.

Suport excepțional

Echipa noastră experimentată este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta. Nivelurile noastre excepționale de sprijin și îndrumare înseamnă ori de câte ori aveți nevoie de sfaturi sau de încurajări, vom fi chiar acolo lângă dumneavoastră. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră, să câștigați această promovare, să vă întoarceți la muncă sau pur și simplu să ieșiți din mulțime, Acudemy vă poate ajuta ca nimeni altcineva să nu poată.

106225_pexels-photo-1096773.jpeg

Locații

 • London

  Acu Empire House, Grays Inn Road,225, WC1X 8RH, London

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări