Keystone logo
43 Air School

43 Air School

43 Air School

Introducere

130956_CostalPhoto.jpg

© 43 Air School

43 Air School vă întâmpină la antrenamentele de pilot de clasă mondială

Oferim acest lucru prin stabilirea celor mai înalte standarde, facilități inegalabile și o pasiune serioasă pentru aviație. Am instruit profesional peste 6000 de absolvenți pentru sectoarele aeriene generale, aeriene și militare în ultimii 30 de ani, dar capacitatea noastră de a depăși așteptările clienților noștri ne diferențiază.

Locațiile noastre din RSA dispun de zone dedicate de instruire în zbor, densitate redusă a traficului aerian și acces gata la facilitățile de instruire instrumentală, concentrându-i pe studenți la ceea ce s-au înscris.

 • 9 simulatoare
 • 75 instructori
 • 240 de personal
 • 70 de aeronave
 • 300 de studenți

130950_SchoolProfile1.png

© 43 Air School

Instructori experimentați

Experiența noastră de 43 instructori este de neegalat în industrie. Echipa este condusă de profesioniști care au avut cariere distincte în aviație. Ne-am angajat să ne asigurăm că suntem la curent cu evoluțiile industriei și metodologiile de instruire a aviației.

Facilități superioare

43 Air School deține cea mai mare și cel mai bine întreținută flotă de aeronave de pe continent, iar ofertele de cabină de sticlă sunt disponibile la formatorii noștri complexi.

Experiența noastră vastă și conducerea în formare, plasează 43 Air School în fruntea standardelor internaționale de formare.

Nici o altă organizație de formare de pe continent nu vă poate oferi

 • 70 instructori permanenți și contractați, supravegheați de echipe senior de management al zborului cu experiență vastă în industria aeriană, a forțelor aeriene și a charterului.
 • Peste 50 de aeronave excelent întreținute disponibile zilnic pentru antrenament
 • 30 de ani de experiență în pregătirea piloților
 • Peste 6 000 de piloti au absolvit cu succes
 • Tehnologia de ultimă generație și oferte electronice destinate asigurării instruirii fără probleme
 • Numeroase ajutoare și programe de formare disponibile, de la intrare la niveluri avansate
 • Cursuri omologate de întreținere a aviației și controlul traficului aerian
 • Simulatoare în 3 locații care acoperă Ab-Initio, Training și Pilot Aerian
 • Facilitățile și echipamentele noastre moderne de campus asigură satisfacerea tuturor nevoilor studenților
 • 240 Personal cu normă întreagă care asigură o concentrare maximă asupra instruirii
 • Instrumentul de evaluare COMPASS ™ pre-curs care oferă un rezultat obiectiv exact al potențialului studentului
 • Facilități dedicate școlii de teren angajate de profesori profesori
 • Simulatorul ATC folosit pentru a îmbunătăți orientarea aviației, engleză și mentală
 • Magazinul pilot pentru a satisface toate nevoile dvs. în campus
 • Mare evidență de siguranță în toate aspectele instruirii în aviație

130951_SchoolProfile2.png

© 43 Air School

43 Air School azi

43 Air School este o organizație dedicată pentru cariere de formare în domeniul pilotului și aviației, destinată sectoarelor private, comerciale generale, aeriene și militare. Are o experiență vastă în formarea Pilotilor, a controlorilor de trafic aerian și a candidaților de întreținere din diferite medii culturale și din diferite țări de pe glob.

Școala este în măsură să ofere un serviciu de înaltă calitate, deoarece are toate elementele fundamentale existente, esențiale pentru o instruire eficientă. Într-un mediu care se potrivește cu bine la instruirea inițială de bază și avansată de zbor operațional cu toate echipamentele și facilitățile necesare, școala este orientată special și exclusiv pentru instruirea de zbor. Toți instructorii au o vastă experiență operațională și de formare.

43 Air School desfășoară cursuri de pilotaj de carieră de mai bine de 30 de ani, are peste 6 000 de absolvenți până în prezent și poate pretinde în mod drept a fi cea mai mare și mai respectată unitate de formare a zborurilor din Africa, cu o reputație internațională.

Modulele specializate, cum ar fi Recuperarea de recuperare suprapusă, MCC (Multi-Crew Co-operation Training) și CRM (Crew Resource Management), pentru a menționa câteva, sunt furnizate după cum este necesar. Școala funcționează o flotă de 57 de avioane de instruire și are peste 250 de membri cu timp complet, dintre care aproximativ 70 sunt instructori de zbor și de sol.

Facilități rezidențiale complete pentru o populație medie de studenți de 300 de piloți cadet sunt furnizați în campusul Port Alfred.

Antrenament de zbor

Școala oferă un mediu de formare în zbor care se potrivește bine pregătirii și dezvoltării progresive a pilotului cadet: o zonă de pregătire dedicată și extinsă pentru pregătirea de bază timpurie, cu acces gata la situații operaționale cu densitate mai mare pentru etapele mai avansate ale cursul.

Vremea de pe coastă oferă expunere la condițiile pe care Pilotul va trebui să le facă față în viitor, fără a compromite siguranța sau economia exercițiului. Există o întrerupere minimă a traficului comercial, iar apropierea zonelor generale de pregătire asigură economia instruirii.

Aeroporturi regionale și spații aeriene

Aeroporturile Port Elizabeth, Bisho și East London sunt în imediata apropiere de 43 Port Alfred, iar aeroporturile regionale sunt ideale pentru zborul cu instrumente.

Pentru a oferi studenților oportunitatea de a-și aplica abilitățile într-un mediu operațional mai larg, zborurile de instruire sunt efectuate în toate centrele majore din Africa de Sud, inclusiv Cape Town, Durban și Johannesburg. În plus, există cel puțin un exercițiu de antrenament la o destinație internațională.

130952_SchoolProfile3.png

© 43 Air School

Locații

 • Port Alfred

  Port Alfred Aerodrome, Bathurst Street, Port Alfred, 6170, Port Alfred

  • Lanseria

   Hangar 104C, Lanseria International Airport, 1748, Lanseria

   • Port Elizabeth

    30 Edward St, Port Elizabeth Central, Port Elizabeth, 6001, Port Elizabeth

    Întrebări