Keystone logo
© TESS
École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

Introducere

Despre École Intuit.Lab

Ecole intuit.lab, Mumbai este un institut educațional francez de design grafic și comunicare vizuală. A fost co-fondată în 2011 de Patrick Felices, Clément Derock și Frederick Lalande. Viziunea acestor veterani din industrie este de a construi o cultură, nu doar o școală. O cultură în care mințile creative obțin libertatea de a inova, de a crea și de a face parte dintr-o revoluție de design.

Astăzi, profesioniștii învățați din toate domeniile realizează rolul proiectării în viitor. Tehnologia și designul împreună, conduc lumea prin cea mai monumentală transformare și puteți face parte din această mișcare.

Nu vrei doar să gândești, să faci, să te rupi și să te gândești din nou? La intuit.lab contează cel mai mult curiozitatea, energia și pasiunea dvs. pentru creație. Așadar, vino și explorează gândirea creativă profundă cu artiști și designeri inspiratori de pe tot globul.

Alăturați-ne, pentru a face parte din liga globală de design și a-ți găsi locul în ea.

128537_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Proiectare în India

Teoria și învățarea practică se reunesc pentru o experiență educativă stimulantă.

India a fost istoric sinonimă cu arta. Cu toate acestea, dovada atingerii estetice din mediul indian se scade cu fiecare zi care trece. A trăi cu frumusețe este un obicei care trebuie inculcat de la o vârstă fragedă. Doar atunci când chestiunea bunului gust este luată în serios, dezvoltarea economică și socială în India se poate întâmpla frumos.

Cu toate acestea, atunci când vorbim despre o schimbare, nicio altă perioadă nu a fost mai bună decât momentul prezent. Înființarea școlii de design franceză de top, école intuit.lab în Mumbai este un pas în direcția îmbunătățirii marcate care este necesară în domeniul educației legate de design grafic, artă și publicitate.

În timp ce colaborarea Franței și a Indiei creează o putere culturală, este important ca India să privească Franța ca o țară demnă de a emula atunci când vine vorba de a se mândri cu propria moștenire, artă și cultură - o mentalitate care se reflectă în designul contemporan francez.

Ecole intuit.lab a obținut succes prin încorporarea expunerii profesionale în curriculum-ul academic - o poziție foarte necesară, până acum vacantă, în mediul de design și educație artă din India.

Iată cu nerăbdare un nou val în educația de proiectare.

Gata pentru industrie

Cu o educație în design, digital și creativitate, transformăm studenții în genul de profesioniști de care are nevoie industria.

Cu o piață în plină expansiune și afluență din ce în ce mai mare, India este mediul perfect pentru ca brandurile și produsele să prospere. Oportunitățile de marketing, branding și comunicare rezultate sunt unele dintre cele mai bogate din lume și oferă un cadru ideal pentru profesioniștii din proiectare.

Odată cu influența din ce în ce mai mare a platformelor digitale în viața noastră, cultura digitală populară a apărut în India. Aceasta înseamnă că suportul digital deschide o gamă largă de căi interesante pentru designeri. Acesta este motivul pentru care ne antrenăm studenții pentru a deveni pricepuți și adepți în proiectarea și gândirea digitală.

Ecole intuit.lab înțelege potențialul pieței indiene și se angajează să creeze studenți „pregătiți pentru industrie” pentru a răspunde nevoilor imense ale pieței. Obținem acest lucru prin integrarea vieții reale, a expunerii profesionale a studenților în programa academică. Prin intermediul facultăților profesionale, alese manual, atelierelor săptămânale și lunare, a programelor de schimb, precum și a stagiilor locale și internaționale, intuit.lab se asigură că fiecare student care iese în campusul nostru este pregătit pentru lumea profesională.

Acest talent pregătit pentru industrie este ceea ce stabilește école intuit.lab cap și umeri peste alte institute.

Inteligență creativă

Învățând să vă folosiți talentele

Inteligența creatoare este în centrul învățăturii noastre. Este cunoștințele comune pe care tinerii creativi le valorifică pentru a deveni designeri sau regizori de artă.

Principala provocare pentru un proiectant este să învețe să își folosească energia creativă în mod inteligent; pentru a-l canaliza și controla. Adaptarea pentru a depăși problemele, bazându-se pe cultura și cunoștințele personale și luând alegeri înțelepte, pentru a găsi soluții atractive, concrete și astute.

Inteligența creativă este o atitudine și îi diferențiază pe cei care sunt experți în domeniul lor și știu să contribuie la cele mai bune abilități. În afară de un simplu know-how, înseamnă adoptarea unei abordări originale și relevante. Este esențial să se găsească imaginea potrivită, pe lângă faptul că este o imagine atractivă. Prin imaginea corectă, ne referim la „o producție vizuală care are sens”, care își trage puterea de la reflectarea într-un context dat, o anumită viziune sau chiar în conformitate cu anumite principii etice. În față / neplăcut

128552_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

O abordare academică și profesională a educației

« École Intuit.Lab este o școală de proiectare care se străduiește să elimine decalajul dintre învățarea teoretică, academică și aplicațiile practice, profesionale»

Programul evoluează constant pentru a ține pasul cu tehnologia în schimbare, startup-urile emergente și pentru a crea o experiență inovatoare în proiectare.

Intuit Lab se străduiește să aducă un mediu care se pretează la o înțelegere concentrată a designului prin:

 • Numeroase misiuni live cu interacțiunea, cercetarea și strategia clientului
 • Agilitate și adaptabilitate în mișcarea cu timpurile

Un colegiu la scară umană

Datorită dimensiunii sale umane, școala intuit.lab este un institut cald care oferă intuit.labians o soluție personalizată cu profesorii și administratorii implicați.

Pentru studenți, école intuit.lab este mai mult decât un colegiu: este un loc de împlinire, de emulație creativă, de dialoguri îmbogățitoare cu profesioniști. Un loc de întâlnire, în care viața se așează.

În afară de cursurile la nivel înalt, se creează prietenii puternice, alimentate de munca în echipă alimentată de viața activă și de lumea reală. Aceste momente de creație de grup sunt prețioase. Acestea adaugă la lecții o adevărată coeziune a echipei și hrană pentru gândire prin schimb. Spiritul école intuit.lab este creativ, aventuros și deschis către lume.

Bine ați venit la cele 3 campusuri noastre

Intuit.lab Mumbai

Explorează-ți creativitatea într-un oraș care te va inspira. Stați lângă mare sau plimbați-vă pe benzile istorice. Orașul îmbogățește talent și la fel și campusul nostru, situat în Prabhadevi, inima orașului Mumbai. Campusul are design global și legende publicitare care îl frecventează, interacționând cu studenții și educându-i despre lumea profesională.

De asemenea, studenții au ocazia să învețe de la maestro de publicitate globală, Ravi Deshpande, fondatorul campusului nostru din Mumbai. Și, de asemenea, să-l vedem în acțiune în agenția sa dinamică de publicitate integrată, Whyness Worldwide, amplasată lângă campusul nostru.

Intuit.lab Paris

Primul nostru campus de pe glob, intuit.lab, Paris, este visul oricărui designer aspirant.

Școala are o echipă didactică cu profesori și profesioniști aplaudați de lumea publicității. Studenții care studiază în capitala franceză trăiesc într-un mediu dinamic și multicultural. Beneficiază de potențialul cultural extraordinar al orașului, care este ușor accesibil de la școală din cauza locației sale centrale.

Un avantaj suplimentar este accesul la un grup de locuri de muncă de neegalat în cel mai căutat oraș creativ.

Intuit.lab Aix-en-Provence

Școala intuit.lab din Aix-en-Provence permite studenților să beneficieze de învățare și experiență de viață îmbogățitoare într-un oraș plin de viață. Campusul se concentrează pe cerințele academice ale lumii artei contemporane și construiește metode pentru pregătirea studenților pentru aceasta.

Echipa este formată din profesori și profesioniști care înțeleg problemele reale ale industriei și îi ajută pe studenți să construiască relații puternice în regiune și pe plan internațional.

Locații

 • Paris

  90, rue de Javel 75015 Paris, , Paris

 • Aix-en-Provence

  17, Rue Lieutaud 13100 Aix-en-Provence, , Aix-en-Provence

  • Mumbai

   DGP House, 4th Floor, 88C, Old Prabhadevi Road, Prabhadevi 400025 Mumbai, Maharashtra, India, , Mumbai

  Întrebări