Keystone logo

18 Diplomă Programe în Construcții Managementul proiectelor de construcții 2024

Filtre

Filtre

 • Diplomă
 • Construcții
 • Managementul proiectelor de construcții
Domenii de studiu
 • Construcții (18)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Diplomă Programe în Construcții Managementul proiectelor de construcții

  O diplomă se acordă persoanelor fizice care au absolvit un program și au promovat cursuri și examene la o colegiu comunitar sau tehnic. Diplomele înseamnă stăpânire într-un anumit subiect.

  Ce este o diplomă în managementul proiectelor de construcții? Cursurile se concentrează în mod obișnuit pe legea construcțiilor, materialele de construcție, măsurarea, metodologia, licitarea și administrarea contractelor, precum și construcția clădirilor mici, medii și mari. Elevii vor învăța probabil despre impactul asupra mediului, vor dobândi abilități de comunicare și vor învăța să îndrume. Unele programe utilizează tehnologia informației clădirilor și se concentrează pe lucrul cu astfel de programe.

  Abilitățile de gestionare a conflictelor ajută în industria construcțiilor cu jonglarea intereselor comerciale sau rezidențiale cu reglementările guvernamentale. În combinație cu abilitățile de negociere și comunicare, absolvenții pot fi pregătiți atât pentru a lucra în industrie, cât și pentru a gestiona multe alte situații în afara postului.

  Cercetarea este necesară pentru a stabili toate costurile programului și taxele. Prețul de participare variază în funcție de locația școlii, durata studiilor și statutul de înmatriculare, precum și cerințele suplimentare de curs în afara școlarizării. Programele de diplomă au o medie de doi ani pentru finalizare, dar pot dura până la trei.

  Absolvenții cu diplomă în managementul proiectelor de construcții au lucrat pentru birouri guvernamentale, companii de asigurări, dezvoltatori imobiliari, arhitecți, furnizori de materiale pentru construcții, companii de management de proiect și companii de profil. Ca manager de proiect pentru construcții, persoanele fizice pot lucra pentru societăți comerciale de construcții, constructori rezidențiali, proiecte de infrastructură și francize mari pentru clădiri rezidențiale. În plus față de un manager de proiect de construcție, unii au plecat să lucreze ca inspector al cantității, manager de proiect de ofertă, estimator de costuri și manager de proiect asistent. Cei care au un background IT pot intra într-o carieră în modelarea modelării informațiilor ca modelator de informație al clădirii, manager de proiect sau specialist.

  Elevii pot opta, în general, să ia cursuri online sau în campus, precum și să aleagă numărul de clase de luat simultan. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.