Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplomă Programe în Managementul parcurilor și agrementului 2024

3 Diplomă Programe în Managementul parcurilor și agrementului 2024

Prezentare generală

Un program de diplomă echipează studenții cu o adâncime de cunoștințe într-un anumit subiect. Concentrându-se pe larg asupra subiectului unu la doi ani, indivizii dezvolta o înțelegere mai completă a domeniului sau a disciplinei.

Ce este o diplomă în parcuri și de management de recreere? Acest program este conceput pentru a construi un background solid și baze de cunoștințe în gestionarea parcurilor locale și naționale, precum și elaborarea curriculum pentru diverse programe de recreere în aer liber. Exemple de cursuri pot include servicii de înțelegere comunitate, rolul petrecere a timpului liber, abordări pentru problemele de pustie, resursele publice și durabilitatea promovării. O abordare interdisciplinară oferă studenților cu abilități de luare a deciziilor necesare pentru integrarea științelor naturale și sociale cu mediul de afaceri și management.

Dezvoltarea unui fundal în parcuri și de recreere de management este benefică pentru oameni în multe moduri diferite.Cei mai mulți oameni din acest domeniu sunt pasionați de îmbunătățirea comunităților lor și de ai ajuta pe alții. Diploma permite studenților să continue de sănătate în avans, wellness, echitatea socială, precum și eforturile de conservare.

Costurile de program, deoarece diploma diferă în cursuri tipic variază de la unul și doi ani. De asemenea, în cazul în care veți studia va determina taxele de școlarizare și de înscriere. Viitorii studenți ar trebui să vorbească cu biroul de admitere atunci când decid cu privire la un anumit program pentru a se asigura că înțeleg pe deplin așteptările de cost.

Cariere în parcuri și de management de agrement sunt diverse și disponibile în întreaga națiune, atât în ​​domeniul cât și la birou. Lucrătorii pot găsi locuri de muncă într-o varietate de locuri de muncă, cum ar fi parcurile și directori de recreere, manageri de arte culturale, de sănătate și de instructori de wellness, coordonatori de rang superior, centru de instructori de educație în aer liber, și autoritățile de supraveghere de programe de recreere. Unii absolvenți atinge acreditare profesională după acumularea de experiență necesară care lucrează în domeniu.

Înrolarea într-un program de diplomă internațională este mai ușor ca niciodată cu module de învățare la distanță oferite de majoritatea universităților. Pentru a găsi școala potrivită pentru tine, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Diplomă
 • Turism și ospitalitate
 • Managementul parcurilor și agrementului
Domenii de studiu
 • Turism și ospitalitate (3)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu