Keystone logo

9 Diplomă Programe în Management de mediu 2024

Filtre

Filtre

 • Diplomă
 • Studii de mediu
 • Management de mediu
Domenii de studiu
 • Studii de mediu (9)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Diplomă Programe în Management de mediu

  Un program de diplomă este de obicei un program scurt, unul sau doi ani și pot fi completate fie la nivel postuniversitar de licență sau. Este, de obicei, un program bine-concentrat de studiu care implică o mulțime de hands-on, lumea reală experiență în zona de focalizare.

  Ce este o diplomă în managementul de mediu? Acest tip de program se concentrează pe gestionarea terenurilor și conservarea, inclusiv gestionarea apelor și a solului și conservarea, gestionarea dăunătorilor, parcuri și faunei sălbatice. Aceasta poate implica, de asemenea cursuri privind procesele de afaceri și restaurarea zonelor naturale. S-ar putea învăța cum să folosească tehnologia pentru a monitoriza schimbările din mediu și să analizeze și să aplice datele la eforturile de planificare și de conservare.

  Competențele dobândite într-un program de diplomă de management de mediu poate ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a lumii din jurul tău și rolul mediului în activitățile societății, cultură și de afaceri.

  Costurile legate de programele axate pe managementul de mediu variază în funcție de regiunea geografică și tipul instituției. Odată ce ați găsit un program care ti se potriveste si se potrivește cu obiectivele educaționale, contactați școala direct pentru a cere detalii despre costurile programului și opțiunile de plată.

  După ce ați terminat diploma de management de mediu, probabil veți fi dobândit abilitățile necesare pentru a lucra ca un ranger, un manager de parcuri și faunei sălbatice sau un consultant pentru diferite tipuri de întreprinderi, atât publice cât și private. Mai multe organizații fac un efort de a "merge verde" și de a proteja mediul înconjurător în timp ce scăderea costurilor și îmbunătățirea veniturilor. Atunci când știi intrarile si iesirile de teren, sol, apă și de conservare a animalelor cele mai bune practici, ați putea fi în măsură să ajute aceste organizații atinge scopurile.

  Ați putea fi capabil să completeze o diplomă de management de mediu on-line.Această opțiune este deosebit de convenabil pentru cei care lucrează deja cu normă întreagă sau care locuiesc la o oarecare distanță de cea mai apropiată instituție de învățământ. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.