Keystone logo

4 Diplomă Postuniversitară Programe în Turism și ospitalitate Management hotelier 2024

Filtre

Filtre

  • Diplomă Postuniversitară
  • Turism și ospitalitate
  • Management hotelier
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Diplomă Postuniversitară Programe în Turism și ospitalitate Management hotelier

Elevii care doresc să-și intensifice studiile sau să se pregătească pentru o schimbare de carieră pot opta pentru un program de diplomă. Aceste programe combină studiul în clasă cu învățarea hands-on pentru a oferi cursuri pentru medii complexe de lucru. Diplomele pot fi obținute adesea la colegii comunitare și școli tehnice.

Ce este o diplomă postuniversitară în managementul hotelier? Acest program se adresează studenților care au deja o diplomă de master în orice domeniu de studiu și doresc să învețe cum să lucreze în industria ospitalității. Programul combină de obicei studiile academice cu experiența practică practică. La absolvire, studenții sunt pregătiți să lucreze la nivel de conducere în diferite departamente ale industriei ospitalității. Domeniile de studiu includ gestionarea alimentelor și a băuturilor, divizarea camerelor și gestionarea spa-urilor, resursele umane, marketingul și gestionarea facilităților, printre altele.

Există numeroase beneficii pentru obținerea unei diplome în managementul hotelier. Elevii dobândesc excelente abilități de comunicare scrisă și orală și abilitatea de a rezolva conflicte și de a învăța cum să se conecteze cu diverse grupuri de oameni. Aceste abilități sunt neprețuite pentru industria ospitalității și dincolo.

Fiecare instituție este diferită, însă multe programe de diplomă durează un an sau doi până la finalizare. Elevii sunt încurajați să contacteze școlile direct pentru a calcula costul total al școlarizării și al înregistrării.

Absolvenții programului de management al hotelului au multe opțiuni de carieră și există specialități în industria ospitalității, cum ar fi antreprenoriatul, managementul evenimentului sau marketingul. Titlurile de locuri de muncă includ manager de eveniment, manager de restaurant, director de convenții și coordonator de grup, pentru a numi câteva. Elevii sunt, de obicei, capabili să lucreze la nivel de conducere la mijlocul sau la nivelul conducerii executive sau, dacă se dorește, pot deveni proprietari de hoteluri sau restaurante.

Cursurile disponibile, complete sau parțiale, pot fi disponibile online. Elevii care se află în locații îndepărtate sau departe de școlile dorite găsesc aceștia convenabili. Pentru a vă cerceta opțiunile, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.