Keystone logo

1 Diplomă Postuniversitară Programe în Management antreprenorial 2024

Filtre

Filtre

 • Diplomă Postuniversitară
 • Studii de afaceri
 • Antreprenoriat
 • Management antreprenorial
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (1)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Diplomă Postuniversitară Programe în Management antreprenorial

  Elevii care au o diplomă de licență pot lucra pentru o diplomă postuniversitară. Acest program educațional se bazează pe cunoștințele și abilitățile individului. Studenții care urmăresc această cale școlară se pot concentra, de asemenea, pe o anumită arie de studiu.

  Ce este o diplomă postuniversitară în managementul antreprenorial? Acest program de studiu acoperă o gamă largă de subiecte legate de antreprenoriat. În general, participanții învață despre gestionarea angajaților, lansarea de inițiative de inițiere, pregătirea planurilor de afaceri și recunoașterea oportunităților de afaceri. Elevii pot explora modurile în care antreprenoriatul funcționează în medii diferite, cum ar fi sectorul public și lumea corporativă. Temele de curs pot include team building-ul, modelarea financiară, strategii de marketing, creșterea capitalului, analiza fezabilității, generarea de idei, pregătirea pentru creștere și crearea unei culturi a companiei. În funcție de program, studenților li se poate cere să scrie un plan de afaceri. În unele cazuri, studenții pot prezenta planul potențialilor investitori.

  Elevii care urmează o diplomă postuniversitară în managementul antreprenorial dezvoltă deseori abilități puternice de gândire creativă și abilități de rezolvare a problemelor, ceea ce le poate ajuta să reușească într-o aventură antreprenorială. În plus, își pot îmbunătăți abilitățile de vorbire publică, care sunt utile în toate aspectele vieții.

  Instituțiile oferă diploma postuniversitară în managementul antreprenorial la diferite puncte de preț. Este mai bine ca elevii să contacteze școlile pentru informații suplimentare privind taxele de înscriere.

  Persoanele cu diplomă postuniversitară în managementul antreprenorial pot alege dintr-o gamă variată de cariere. Aceștia pot apela la locuri de muncă ca reporteri de afaceri, recrutorii, profesori, fundatori nonprofit, reprezentanți de vânzări, consultanți de afaceri și manageri de nivel mediu. Absolvenții lucrează frecvent pentru organizații non-profit, corporații sau agenții guvernamentale. Alternativ, ei au posibilitatea de a-și lansa propria afacere și de a deveni CEO. În unele cazuri, ele aleg să cumpere o franciză sau o companie.

  Universitățile din întreaga lume oferă module de învățare on-line pentru studenții care doresc să obțină o diplomă postuniversitară în managementul antreprenorial. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.