Keystone logo

1 Diplomă Postuniversitară Programe în Pedagogie Predare Educație Științifică în Dundee, Regatul Unit pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Diplomă Postuniversitară
  • Regatul Unit
  • Pedagogie
  • Predare
  • Educație Științifică
Domenii de studiu
  • Pedagogie (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Diplomă Postuniversitară Programe în Pedagogie Predare Educație Științifică

Dundee, una dintre cele mai mari orase din Scotia, are o populație de studenți de aproximativ 17 de mii. Există trei universități și un colegiu, iar acestea sunt cunoscute pentru cercetare în domenii biomedicale, oncologie și jocuri pe calculator.

Educația științifică combină tot ce este mai bun din ambele lumi: entuziasmul descoperirii științifice și arta predării.

Curriculumul de educație științifică îmbină știința clasică cu cursurile de educație. Vă puteți aștepta să vă aprofundați în subiecte științifice clasice, cum ar fi fizica, biologia și știința pământului, precum și psihologia educațională, managementul sălii de clasă și metodele de predare. Majoritatea programelor de educație științifică le permit studenților să dobândească experiență în lumea reală printr-un practicum de predare sau un stagiu de predare pentru studenți.

Deci, ce poți face cu o diplomă în educație științifică? Unele potențiale căi de carieră includ munca ca profesor de științe, cercetător în educație, coordonator de divulgare științifică sau chiar consultant educațional. Indiferent de calea pe care o alegeți, veți juca un rol crucial în formarea minții oamenilor de știință de mâine.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

După terminarea unui program de licență, studenții au opțiunea de a se înscrie la un program de diplomă postuniversitară care îi va putea ajuta să își aprofundeze cunoștințele într-un anumit domeniu de interes. Mulți studenți aleg să urmeze acest program educațional pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră sau pentru a-și specializa setul de competențe la locul de muncă.