We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

46 Diplomă Avansată Programe în Studii de afaceri 2024

Filtre

Filtre

  • Diplomă Avansată
  • Studii de afaceri
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (46)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Diplomă Avansată Programe în Studii de afaceri

Elevii urmăresc un Diplomă avansată în Afaceri, Economie, Administrarea și în scopul de a sprijini cunoștințele lor și să extindă oportunitățile de carieră. Câștigul salarial o diplomă de master este o progresie naturala pentru cei care doresc să facă cel mai diferența în domeniul lor.

Ce este un Diplomă avansată în Afaceri, Economie, Administrarea și? Această cale de educație include formarea în module specifice în zona de administrare a afacerilor. Elevii vor lua cursuri în Finanțe, Contabilitate și Audit, comerț internațional, Strategii, Marketing și Organizare. Odată ce elementele de bază sunt acoperite, elevii pot continua studiile prin concentrarea pe domenii specifice de carieră și căi.

Elevii care au obținut un Diplomă avansată în Afaceri, Economie și Administrarea sunt calificați în multe domenii diferite, ceea ce este benefic în toate domeniile vieții. Nu numai elevii au abilități academice, dar ele sunt, de asemenea, dedicate și condus personal.Absolvenții știut cum să gândească analitic, să rezolve probleme și să ia decizii în orice moment. Instruirea și educația lor le membrilor valoroase din lumea afacerilor face, și de a găsi un loc de muncă, nu este dificil.

Există multe programe internaționale concepute pentru a ajuta elevii să câștige diploma lor avansate. Deoarece lungimile programelor variază de la țară la țară, costurile pentru a merge la școală poate varia foarte mult. Cercetare un număr de școli, și contactați-le direct să știe exact ce să se aștepte de vedere financiar.

Există multe oportunități de carieră în lumea de afaceri, precum și absolvenții ar trebui să poată să se adapteze la mediul în continuă schimbare. Luați în considerare o carieră în domeniul bancar, finanțe, personal, marketing, management general și de contabilitate. Absolvenții au, de asemenea, abilități interdisciplinare care să le permită să lucreze în mai multe zone.

Dacă sunteți ridica o familie sau au un loc de muncă cu normă întreagă, puteți lucra în continuare în direcția de studii prin luarea cursuri on-line. Pentru o mai mare flexibilitate în educație, puteți câștiga diploma cu studii normă întreagă sau parțial. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.