Keystone logo

4 Curs Programe în Studii de pace și conflict 2024

Filtre

Filtre

 • Curs
 • Științe sociale
 • Științe politice
 • Studii de pace și conflict
Domenii de studiu
 • Științe sociale (4)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Curs Programe în Studii de pace și conflict

  Un curs este o clasă sau o serie de clase care oferă studenților, cu o examinare aprofundată a unei zone, fie din interiorul sau în afara programelor lor de studii. Studenții interesați în științe politice, relații internaționale și soluționarea conflictelor alege de multe ori să ia un curs de studii de pace și conflict. Acești elevi să dezvolte o înțelegere a impactului istoric de conflict, cum apare rezoluția și strategii pentru a menține pacea.

  Ce este un curs în Polemologie? Acest curs prezintă istoria de război regional și internațional și schimbările care au rezultat în peisajul global. Clase discuta strategii pentru rezoluție și acțiuni care duc la pace sau de conflict evita înainte de a începe escaladarea conflictului. Elevii învață perspective asupra necesității intervenției militare, problemele legate de tranzițiile de putere după conflicte și urma condițiilor de pace.Cursuri include cercetarea actuală pe probleme de securitate la nivel mondial, cum ar fi terorismul și pirateria, precum și teoriile și cercetare cu privire la posibilitățile de pace durabil.

  Studenții beneficiază de fundal și perspectivele istoric asupra conflictului și soluționarea oferite de cursuri în studiile de pace și de conflict. Participanții interesați în urmărirea carieră în securitate, relații internaționale și serviciul militar gasi cunoștințele dobândite în cursul utile în activitatea lor.

  Durata de timp este nevoie pentru a termina cursuri variază în funcție de cerințele fiecărui program, și, ca rezultat, costul variază în funcție de instituții. Viitorii studenți ar trebui să cerceteze fiecare instituție pentru a afla mai multe despre cerințele.

  Cursuri în Polemologie sunt valoroase in mai multe căi de carieră.Elevii care aspiră să fie membri de servicii și oficiali guvernamentali militar nu numai beneficiază de informațiile istorice furnizate de curs, dar și din perspectiva privind intervenția militară și sprijin pentru pace. Teoria și cercetare prezentate în cadrul ajută pe elevi să devină lideri în soluționarea conflictelor și să negocieze cu oficialii de la locul de muncă de relief. Studenții interesați în securitate sau de protectia muncii găsi, de asemenea, informațiile global amenințare utile.

  Viitorii studenți pot afla mai multe despre instituții care oferă cursuri în Polemologie de căutare baza noastră de date extinsă de școli. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.