Keystone logo

2 Curs Programe în Studii de Management Retail management în Bloemfontein, Africa de Sud pentru 2024

Filtre

Filtre

 • Curs
 • Africa de Sud
 • Studii de Management
 • Retail management
 • Bloemfontein
Domenii de studiu
 • Studii de Management (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular study format

  Popular education type

  Curs Programe în Studii de Management Retail management

  Ca orașul judiciar, Bloemfontein este o parte din cele trei capitale nationale din Africa de Sud. Numele pentru oraș este olandez și mijloace izvor de flori și-l găzduiește festivalul anual de trandafir. Bloemfontein are o populație de aproximativ 400.000 de oameni.

  Un program de management de vânzare cu amănuntul este un excelent mod de a se pregăti pentru o carieră în cadrul industriei de retail. Acest tip de program poate învăța despre principiile de management și leadership, precum și despre subiecte specifice industriei, cum ar fi vânzări și inventar.

  O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

  Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.