Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Cursuri Programe în Marketing de modă 2023

11 Curs Programe în Marketing de modă 2023

Prezentare generală

Un curs în marketing de moda este un curs care pregătește studenții să fie capabil de a crea și de a gestiona strategii de marketing în domeniul modei. Absolvenții programului sunt predate cu privire la modul de a gestiona relațiile cu mass-media, precum și planificarea de evenimente, prezentari de moda si planuri pentru lansarea unor produse.

Comunicarea este un aspect important al unui program de marketing de moda. O carieră în marketing de moda presupune a fi creativ, și capacitatea de a înțelege tendințele și având un ochi dornici de recunoaștere de stiluri și imagini bine coordonate. Este important de a avea un background puternic de moda pentru a face în industria de comunicare de moda.

Moda este în continuă schimbare; un profesionist de marketing de moda trebuie să fie prea flexibil. Profesioniști de modă și experți din industria preda acest curs în mai multe universități din întreaga lume. Există o mulțime de oportunități de angajare pentru absolvenții de un curs de marketing de moda.

Citeste mai mult

Filtre

 • Curs
 • Modă
 • Marketing de modă
Domenii de studiu
 • Modă (11)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu