Keystone logo

3 Curs Programe în Aviație Instruire pilot Licență de pilot privat 2024

Filtre

Filtre

  • Curs
  • Aviație
  • Instruire pilot
  • Licență de pilot privat
Domenii de studiu
  • Aviație (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Curs Programe în Aviație Instruire pilot Licență de pilot privat

Cursurile sunt predate în colegii, instituții profesionale și universități pentru a obține credite pentru o diplomă sau licență. Diplomele și certificatele sunt disponibile într-o gamă largă de subiecte sau seturi de competențe.

Ce este un curs în licența de pilot privat? Lucrările necesare se concentrează pe principiile de zbor, aerodinamică, date meteorologice și servicii meteorologice, comunicații radio, sisteme de aeronave, planificarea zborurilor, proceduri de zbor pe timp de noapte, regulamente federale privind aviația, manevre de zbor și multe altele. Elevii vor loga orele de zbor pentru a obține un salt de la experiență și orele necesare de zbor necesare pentru finalizarea licenței. Cursurile durează de la opt săptămâni la doi ani pentru a finaliza.

Învățarea felului de a zbura poate fi o imensă creștere a încrederii pentru studenți în viața personală și profesională. În plus, zborul este plin de satisfacție în sine. Manipularea situațiilor de urgență și cunoștințele medicale de bază se extinde dincolo de pregătirea zborului pentru a pregăti cercetătorii pentru situații similare pe teren.

Costurile cursului variază în funcție de școala de alegere și de durata cursului de licență. Cercetările aprofundate ajută persoanele interesate să ia cea mai bună decizie pentru timpul și banii lor.

Cei mai mulți studenți câștigă o licență privată de pilot pentru tentația de a zbura un avion privat pe cont propriu, pentru familie și prieteni, pentru muncă sau pentru următorul loc de vacanță. Unii au folosit-o pentru a deveni instructori de zbor sau ghiduri turistice, oferindu-le o nouă carieră. Piloții s-au alăturat cluburilor de aviație pentru a-și extinde cercurile sociale pentru a include interesele lor. Unii s-au despărțit în hobby-uri noi, inclusiv acrobații, construirea avioanelor și restaurarea avioanelor. Puteți utiliza, de asemenea, licența pentru a fi un bun samaritean, oferind plimbări pentru bolnavii terminali.

Cursurile pentru certificate și licențe sunt disponibile pentru înscrierea cu normă întreagă și part-time. Începeți-vă cariera sau hobby-ul cu o căutare a programului dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.