Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Cursuri Programe în Epidemiologie 2023

3 Curs Programe în Epidemiologie 2023

overview

Persoanele care iau un curs în epidemiologie afla despre controlul bolilor neinfectioase și infecțioase în comunitățile. Termenul provine de la epidemia cuvânt, precum și domeniul de studiu se concentrează pe plăgi și maladiile cu impact grupuri mari de oameni.

Mulți oameni se întreabă, ceea ce este un curs in epidemiologie? Acesta este un domeniu complex de studiu, pentru că epidemiologi se concentreze pe lucruri variate. Conținutul cursului se referă la boli infectioase care provin de la virusi si bacterii, cum ar fi varicela, boli neinfectioase legate de ADN predispoziție, stilul de viață, precum și maladii cum ar fi cancerul pulmonar, ulcere, cancer de san, si boala coronariana. Elevii vor învăța să analizeze statisticile, efectua experimente de laborator, și să investigheze în domeniu, pentru a înțelege cum se răspândească epidemii. Gestionarea politicile de sănătate publică este un alt domeniu important de studiu care vor fi acoperite prin cursuri.

Prin luarea cursuri în acest domeniu, indivizii devin pregătiți pentru cercetare, colectarea de date, precum și analiza aceasta, pentru a păstra colegii lor oameni în condiții de siguranță. Nu numai epidemiologi veni cu răspunsuri, ei învață să-l împărtășească în mod corespunzător cu comunitățile prin scris eficace și raportare.

Instituții de învățământ din întreaga lume oferă cursuri de epidemiologie, iar prețurile variază în funcție de școală, formatul de livrare, precum și durata de clase. Persoanele ar trebui sa contactati colegiile de care sunt interesați de participarea la costuri specifice.

După ce a studiat epidemiologie, persoanele fizice pot îmbarca pe o gamă largă de cariere. Acestea pot fi utilizate de către guvernul de la oraș, de stat sau nivel, național, global. Există posturi de lucru cu Centrele pentru Controlul Bolilor în prevenirea, raportare și cercetare.Solicitanții de locuri de muncă ar putea deveni oameni de știință, cercetători medicali, membri ai personalului departamentului de sănătate, scriitori medicale, sau medici care sunt axate pe bolile infecțioase specifice sau afectiuni cronice.

Daca esti adeptul compilarea statisticilor, desfășoară activități de cercetare, și care se ocupă cu publicul, decât un curs în Epidemiologie, puteți pregăti pentru o carieră plină de satisfacții. Pentru a te înscrie la un curs, căuta programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

read_more

filters

  • Curs
  • Asistență medicală
  • Sănătate globală
  • Epidemiologie
fields_of_study
  • Asistență medicală (3)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study