Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Cursuri Programe în Biochimie în Statele Unite ale Americii 2023

1 Curs Programe în Biochimie în Statele Unite ale Americii 2023

overview

Ce este chimia medicală?
Studiul chimiei medicale investighează modul în care substanțele chimice interacționează cu sistemele vii. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte, de la rolul enzimelor în metabolism până la dezvoltarea de noi medicamente și tratamente pentru boli. Chimiștii medicali dezvoltă noi modalități de a diagnostica și trata bolile și de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților.

Ce locuri de muncă sunt în Chimie Medicală?
Chimiștii medicali lucrează de obicei în departamentele de cercetare și dezvoltare (R&D) din industriile farmaceutice și biotehnologice. De asemenea, lucrează în mediul academic, guvernamental și în alte medii. În cercetare și dezvoltare, chimiștii medicali își folosesc cunoștințele despre chimie pentru a dezvolta noi medicamente și terapii. Aceștia pot fi implicați în producția și testarea medicamentelor. În mediul academic, chimiștii medicali predau și efectuează cercetări în domenii precum chimia medicinală, dezvoltarea medicamentelor și toxicologia. Chimiștii medicali guvernamentali pot lucra în agențiile de reglementare, supraveghend siguranța noilor medicamente și terapii. Alți chimiști medicali lucrează în spitale sau clinici, unde pot fi implicați în dezvoltarea de noi teste de diagnosticare sau tratamente.

De ce este important să studiezi chimia medicală?
Chimia medicală este importantă deoarece ne ajută să înțelegem cum interacționează substanțele chimice cu sistemele vii. Aceste cunoștințe pot fi folosite pentru a dezvolta noi medicamente și tratamente pentru boli și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților. Cei care studiază chimia medicală contribuie, de asemenea, la gestionarea siguranței medicamentelor care sunt date publicului pentru a trata bolile și bolile.

Ce tipuri de diplome de chimie medicală există?
Există multe tipuri diferite de grade de chimie medicală disponibile, în funcție de focalizarea programului pe care l-ați prefera. Unele programe comune de studii includ chimia medicinală, dezvoltarea de medicamente și toxicologie. Aceste programe necesită de obicei patru până la cinci ani de studiu și pot include atât munca în clasă, cât și în laborator. Studenții interesați să urmeze o carieră în chimie medicală ar trebui să ia în considerare obținerea unei diplome de licență în chimie sau într-un domeniu conex. Cei care doresc să efectueze cercetări sau să predea la nivel universitar ar trebui să ia în considerare obținerea unei diplome de licență.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de Chimie Medicală?
În timpul unei diplome de chimie medicală, studenții învață despre rolul substanțelor chimice în sistemele vii, cum ar fi corpul uman. În plus, ei învață despre procesul de reglementare pentru noile medicamente și terapii. Lucrările la clasă pot include subiecte precum chimia medicinală, dezvoltarea medicamentelor și toxicologia. Studenții vor câștiga, de asemenea, experiență practică în laborator, unde vor învăța cum să sintetizeze noi medicamente și să testeze siguranța.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

read_more

filters

  • Curs
  • Statele Unite ale Americii
  • Asistență medicală
  • Studii biomedicale
  • Biochimie
fields_of_study
  • Asistență medicală (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study