Keystone logo

6 Curs de vară Programe în Filosofie 2024

Filtre

Filtre

 • Curs de vară
 • Studii umaniste
 • Filosofie
Domenii de studiu
 • Studii umaniste (6)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Curs de vară Programe în Filosofie

  Majoritatea colegiilor și universităților oferă cursuri de vară pentru studenții care doresc să își completeze pauza de vară cu ceva ce poate fi folosit pentru viitoarea lor carieră. Aceste cursuri sunt excelente pentru studenții care încă au nevoie să îndeplinească cerințele academice sau studenții care doresc să-și completeze studiile în timp ce câștigă credit.

  Ce este un curs de vară în filosofie? Filosofia încearcă să exploreze și să înțeleagă universul experiența oamenilor prin instrumente raționale, cum ar fi logica și raționamentul. Deși uneori poate fi un subiect greu și profund, există cursuri de vară care pot oferi un studiu introductiv sau mai concentrat în subiecte precum raționamentul practic, logica, istoria filozofiei clasice sau etica modernă. Elevii ar trebui să se aștepte să-și folosească gândirea critică și abilitățile analitice într-o mare măsură în timp ce studiază lucrările unor bine-cunoscuți filozofi, cum ar fi Plato, Aristotel, Marx și Nietzsche.

  Studierea filozofiei îi obligă pe elevi să pună întrebări despre idei pe care oamenii sunt tentați să le fie de acord. Învățarea metodei Socratic de interogatoriu îi va ajuta pe elevi să-și dezvolte abilitățile de gândire critică, făcându-i capabili să rezolve problemele dificile, echipându-le cu instrumentele necesare pentru a rezolva problemele etice. Studierea filosofiei poate ajuta studenții să scrie mai clar și logic.

  Luarea unui curs de vară în filosofie poate fi o experiență care schimbă viața și multe școli oferă programe accesibile studenților din toate mediile. Tipurile de programe - și lungimile și costurile asociate - diferă în funcție de universitate sau colegiu.

  În timp ce natura filozofiei este abstractă, abilitățile învățate din urmărirea acestui interes sunt extrem de valoroase în forța de muncă din secolul XXI. Elevii de filosofie adesea caută o carieră în drept, medicină, politică, serviciu public sau educație. Filosofia este o pregătire excelentă pentru o carieră de drept, iar mulți studenți ar putea găsi o carieră ca avocați și avocați. Alți studenți pot deveni psihiatri și cercetători în domeniul sănătății, administratori, brokeri de valori și capitaliști de risc, manageri și editori în multe alte funcții. Unii studenți ai filozofiei ar putea să-și continue studiile la o altă instituție.

  Cursurile în filosofie sunt disponibile și pe plan internațional, și nu durează decât câteva minute pentru a găsi oportunități. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.