Keystone logo
Singapore

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Singapore 2023

Numărul de instituții: 63
  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Singapore

  Universitatea din St.Gallen oferă activități academice legate de Asia prin propria subsidiară, „Institutul de Management St.Gallen din Asia Pte. Ltd.” sau SGI pe scurt.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • + 8 Mai mult

  IE University este o universitate internațională de top din Spania, cu campusuri în Madrid și Segovia. Recunoscută ca una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din lume, IE formează lideri care conduc inovarea și schimbarea în organizații, oferind un mediu de învățare în care tehnologiile și diversitatea joacă un rol cheie în promovarea viziunii globale, a mentalității antreprenoriale și a unei abordări umaniste.

  • 463, Singapore

  SUSS oferă o educație aplicată care se adresează atât absolvenților de școală proaspăt, cât și cursanților adulți, în domeniul științelor sociale, cât și disciplinelor care au un impact puternic asupra dezvoltării umane și comunitare.

  • Lille, Franţa
  • Nice, Franţa
  • + 3 Mai mult

  EDHEC Business School pregătește talente internaționale pentru cariere globale. Cunoscuți pentru excelența noastră academică și educația în afaceri de top, misiunea noastră este de a pregăti liderii pentru a reuși într-un mediu de afaceri provocator care necesită agilitate, inovație și responsabilitate socială. Relația strânsă a EDHEC cu întreprinderile globale ne permite să oferim perspective și oportunități unice studenților noștri și să oferim o educație de afaceri transformațională în care măsurarea succesului nostru este succesul absolvenților noștri.

  • Lausanne, Elveţia
  • Singapore, Singapore
  • + 1 Mai mult

  EHL Hospitality Business School, fondată în 1893 ca Ecole Hôtelière de Lausanne, este pionierat în metodele de educație elvețiană în domeniul ospitalității și stabilește standardele de excelență. Astăzi, EHL combină valorile elvețiene ale rigoarei academice și practicii din industrie cu creativitatea și inovația pentru diplome de management al ospitalității centrate pe client, care pregătesc absolvenții să conducă viitorul și să gestioneze cu respect și empatie.

  • Singapore, Singapore

  Asian International College (AIC) caută să se conecteze cu comunitatea cetățenilor globali care împărtășesc o abordare participativă a învățării și sunt interesați să fie lideri ai economiei cunoașterii de astăzi pentru a fi pregătiți pentru viitor. Cursanții se alătură programelor AIC nu doar pentru a fi „învățați”, ci pentru a gândi, participa și crea.

  • Singapore, Singapore

  Institutul de Management din Singapore (SIM) este una dintre cele mai importante instituții de educație și de învățare pe tot parcursul vieții din regiune, recunoscută pentru că dă putere persoanelor și întreprinderilor să prospere în etapele vieții prin învățare. Prin valorificarea noilor cunoștințe, abilități și tehnologii, SIM oferă experiențe de învățare bazate pe competențe care le permit studenților, profesioniștilor și întreprinderilor să învețe pentru viață și să prospere pentru viață.

  • Singapore, Singapore

  Duke-NUS Medical School a fost înființată printr-o colaborare de referință între două instituții de talie mondială: Universitatea Duke și Universitatea Națională din Singapore (NUS), cu obiectivul de a oferi educație inovatoare și cercetare de impact care să îmbunătățească practica medicinei în Singapore și nu numai. .

  • Singapore, Singapore

  Înființată în 2005, Școala de Științe Fizice și Matematice (SPMS) este o școală din Colegiul de Științe de la Universitatea Tehnologică Nanyang. Oferim programe de licență BSc (Hons) și programe postuniversitare în trei domenii principale: chimie și chimie biologică; Științe matematice; și Fizică și Fizică aplicată

  • Singapore, Singapore

  De mai bine de 50 de ani, NUS Business School a oferit o educație riguroasă, relevantă și plină de satisfacții studenților remarcabili din întreaga lume. Fondată în același an în care Singapore și-a câștigat independența, NUS Business School se află astăzi printre școlile de afaceri de top din lume. Este distinctiv pentru a oferi cele mai bune cunoștințe de afaceri la nivel mondial cu informații profunde din Asia, pregătind studenții pentru a conduce afacerile asiatice către succesul internațional și pentru a ajuta afacerile globale să aibă succes în Asia.

  • Singapore, Singapore

  Rutgers Business School Asia Pacific este o filială a Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey (SUA). Rutgers oferă profesioniștilor talentați din Singapore programele Executive Master of Business Administration (EMBA) și Master of Science în Supply Chain Management (MS SCM). Pe lângă programele EMBA și MS SCM, oferim înscrieri deschise și programe personalizate de educație executivă atât pentru persoane fizice, cât și pentru corporații.

  • Singapore, Singapore

  National University of Singapore (NUS), clasată pe locul 1 în Asia și pe locul 11 la nivel mondial (QS Global World Ranking 2021) este universitatea emblematică din Singapore. NUS oferă o abordare globală a educației, cercetării și antreprenoriatului, cu accent pe perspectivele și expertiza asiatice. Avem 17 facultăți în trei campusuri din Singapore, precum și 12 colegii NUS de peste mări din întreaga lume. Abordarea noastră multidisciplinară și reală a educației, cercetării și antreprenoriatului ne permite să lucrăm îndeaproape cu industria, guvernele și mediul academic pentru a aborda probleme cruciale și complexe relevante pentru Asia și lume.

  • Singapore, Singapore

  Totul a început în 1925 odată cu crearea companiei Embry-Riddle pe aeroportul Lunken din Cincinnati, Ohio. Apoi, în primăvara următoare, compania a deschis Școala de aviație Embry-Riddle. Ceea ce a început ca un simplu plan de formare a piloților de linii aeriene a evoluat într-o universitate de încredere în 1970. Astăzi, Campusul Embry-Riddle Worldwide operează un sistem de învățare recunoscut la nivel mondial, care folosește instrucțiunile online și față în față și o rețea de facilități de învățământ concepute pentru susține avansarea studenților în SUA, în întreaga lume și acum în Singapore.

  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...