Keystone logo
Qatar

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Qatar 2023

Numărul de instituții: 17
  • Al Jazirah Al Hamra, Emiratele Arabe Unite
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • + 8 Mai mult

  Ascencia Business School oferă studenților posibilitatea de a studia programe universitare internaționale în timp ce locuiesc în Emiratele Arabe Unite. Scopul nostru principal este de a oferi tuturor studenților noștri o educație de calitate, rentabilă și ne mândrim cu menținerea celor mai înalte standarde academice. Ascencia Business School are o bună înțelegere a pieței locale și o cantitate imensă de experiență în gestionarea educației din 2006. Am explorat piața din Orientul Mijlociu și am găsit modalități de a comercializa cu succes programul complet acreditat, aprobat și recunoscut. Cursurile noastre sunt oferite de lectori calificați occidentali care își desfășoară doctoratul și provin de la cadre universitare și care au experiență industrială relevantă.

  • Manchester, Regatul Unit
  • Budapest, Ungaria
  • + 62 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Qatar

  Colegiul Universitar Internațional Al Rayyan (ARIU) este un succesor al primei universități private din statul Qatar, care s-a deschis în septembrie 2000 și de peste 20 de ani s-a specializat în furnizarea de diplome în domeniul afacerilor cu accent pe turism, ospitalitate și studii internaționale de afaceri. . În această perioadă, universitatea a funcționat sub auspiciile Al Rayyan International Education (ARIE) și Universitatea de Științe Aplicate NHL Stenden din Țările de Jos. Din septembrie 2021, instituția deschide un nou capitol interesant în existența sa și intră într-un parteneriat strategic cu Universitatea din Derby din Regatul Unit. Prin acest parteneriat, ARIU va oferi diplome de licență și postuniversitare acreditate în Marea Britanie, management internațional al ospitalității, management al turismului internațional și management al afacerilor internaționale. ARIU, în parteneriat cu Universitatea din Derby, își va continua moștenirea ca instituție de învățământ superior de excelență și un furnizor de prim rang de educație la nivel universitar în Qatar, regiunea GCC și la nivel internațional. ARIU este foarte bine situat pentru a oferi studenților oportunități excelente de învățare și dezvoltare a carierei. Locația sa în orașul vibrant Doha și regiunea CCG este vitală pentru identitatea și succesul instituției ca școală.

  • Doha, Qatar

  Qatar Finance And Business Academy este specializată în instruirea și dezvoltarea sectorului serviciilor financiare. Credem că o astfel de investiție este o strategie cheie pentru a sprijini o economie modernă, orientată spre servicii, bazată pe cunoaștere.

  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  Studenții, facultățile și personalul din nord-vestul Qatarului reprezintă aproape 60 de naționalități. Absolvenții noștri se alătură unei rețele în creștere de absolvenți creativi, întreprinzători din nord-vestul Qatarului, precum și de zeci de mii de absolvenți din nord-vest în roluri de conducere și de creație din întreaga lume.

  • Doha, Qatar

  College of the North Atlantic – Qatar (CNA-Q) a fost creat pentru a îndeplini obiectivele ambițioase și vizionare ale Qatar National Vision (QNV) 2030. CNA-Q este un parteneriat între Statul Qatar și Colegiul Atlanticului de Nord din Canada .

  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  De mai bine de un secol, Universitatea Carnegie Mellon i-a provocat pe curioși și pasionați să-și imagineze și să livreze lucrări importante. O universitate privată, de top și globală, Carnegie Mellon își stabilește propriul curs cu programe care inspiră creativitate și colaborare.

  • Baaya, Qatar

  Un „trandafir al deșertului” este denumirea de formațiuni de trandafiri din grupuri de cristale găsite în regiunile aride ale deșertului din Qatar. Designul frumos și complex al unui trandafir al deșertului produce „petale” care se deschid într-un grup de cristale aplatizate. Acest fenomen natural complex a devenit o icoană culturală în Qatar, o țară în care arta și designul sunt prețuite. Ca un trandafir al deșertului, fiecare student de la Universitatea din Calgary din Qatar este unic. Studenții noștri sunt punctul central al tuturor lucrurilor pe care le facem și reprezintă nucleul unui set unic de obiective și priorități care ne vor ghida creșterea în următorii cinci ani.

  • Doha, Qatar

  Ca parte a unei investiții naționale substanțiale în dezvoltarea umană și în îndeplinirea parțială a obiectivelor educaționale articulate în Qatar National Vision 2030, Ministerul Educației și Învățământului Superior din statul Qatar a înființat Colegiul Comunitar din Qatar (CCQ). Scopul CCQ este de a oferi o gamă variată de oportunități educaționale care includ: programe academice de 2 ani care pregătesc studenții pentru transferul la universități de patru ani, 2 + 2 programe academice, precum și programe de 2 ani orientate spre carieră pentru a îndeplini țara forța de muncă critică și nevoile de muncă.

  • Amman, Iordania
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • + 6 Mai mult

  Divan International luat fiin?? acum 18 ani. Este o platform? acreditat? ?i autorizat?, care poate fi cea mai bun? organiza?ie de schimb cultural, educa?ional, de formare ?i c?l?torie, cunoscut? pe larg pentru serviciul s?u impecabil pentru tinerii din ??rile arabe ?i întreaga lume.

  • Al Khobar, Arabia Saudită
  • Riyadh, Arabia Saudită
  • + 6 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Qatar

  Universitatea Georgetown din Qatar (GU-Q) este o locație suplimentară a Universității Georgetown, cu sediul în Education City din Doha. Universitatea oferă un program de licență de patru ani în domeniul afacerilor internaționale, care conduce la diploma de licență în științe în domeniul afacerilor externe (BSFS). Elevii au posibilitatea de a alege unul dintre cele patru majors și unul din cele trei certificate.

  • Doha, Qatar

  Din toamna anului 2003, Texas A&M University at Qatar a oferit diplome de licență în inginerie chimică, inginerie electrică, inginerie mecanică și inginerie petrolieră. Texas A&M at Qatar oferă, de asemenea, două diplome de absolvire în inginerie chimică din toamna anului 2011: un Master of Science (MS) și un Master of Engineering (M.Eng.). Pe lângă cursurile de inginerie, Texas A&M at Qatar oferă instruire în științe, matematică, arte liberale și științe umaniste. Curriculum-urile oferite la Texas A&M din Qatar sunt identice cu cele oferite în campusul principal din College Station, Texas. Cursurile sunt predate în limba engleză și într-un cadru mixt. Reputația de excelență este aceeași, ca și angajamentul de a forma ingineri echipați să conducă următoarea generație de inginerie în întreaga lume.

  • Derby, Regatul Unit
  • Doha, Qatar

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Qatar

  HEC Paris s-a alăturat Fundației Qatar în iunie 2010, aducând programe de educație executivă și activități de cercetare de talie mondială în Doha și în regiune. Este primul partener european în orașul educațional.