Keystone logo
Portugalia

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Portugalia 2023

Numărul de instituții: 88
  • Lisbon, Portugalia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Braga, Portugalia

  Universidade Católica Portuguesa (UCP) este o instituție de referință în sistemul de învățământ universitar portughez. Cu puțin peste 50 de ani, este cea mai bună universitate din Portugalia de către Times Higher Education, pentru al 2-lea an consecutiv. Cu o reputație de excelență, cercetare la nivel înalt și o conexiune puternică cu societatea, UCP este o instituție națională, cu patru centre. Integrarea a 16 facultăți, de la Economia Afacerilor, Drept, la Științe ale Sănătății, Științe Umaniste sau Teologie, a fost mai mult de 37 000 de diplome de licență, 12 000 de masterat și 700 de grade de doctorat în peste 170 de programe.

  • Poitiers, Franţa
  • Iași, România
  • + 5 Mai mult

  Campusul European al Universităților Orașe (EC2U) este o alianță multiculturală și multilingvă, formată din șapte universități de lungă durată, conduse de educație și cercetare, implicate la nivel local și global din patru regiuni diverse ale Uniunii Europene: Universitatea din Coimbra, Universitatea din Iași, Universitatea din Jena, Universitatea din Pavia, Universitatea din Poitiers (coordonator), Universitatea din Salamanca și Universitatea din Turku. Ambiția Alianței este de a dezvolta un spațiu inovator care să permită mobilității să circule liber între cele șapte universități și orașe asociate.

  • Lisbon, Portugalia

  Pentru a ține pasul cu vremurile în schimbare și a respecta cerințele acestora. Pentru a fi un exemplu de urmat. Să-i umplem de mândrie pe cei care, alături de noi, au decis să contribuie la o societate mai dreaptă și mai bună. Acesta este angajamentul NOVA School of Law .

  • Lisbon, Portugalia

  ULisboa este responsabilă pentru a face din orașul Lisabona una dintre marile capitale europene ale culturii și științei, deoarece primește peste 9000 de studenți străini în fiecare an - aproximativ 17,8% din numărul total de studenți - din peste 100 de țări, care sunt caută educație de înaltă calitate, precum și o cultură diferită, vreme încântătoare și ospitalitatea pe care Lisabona și Portugalia au de oferit.

  • Rio de Mouro, Portugalia

  Crearea unei Católica Medical School este un proiect al Universidade Católica Portuguesa de mai bine de 20 de ani, dar abia acum s-au reunit condițiile potrivite pentru crearea acesteia. Școala noastră de medicină își începe călătoria într-un moment unic în civilizația noastră: o pandemie la scară globală care a impus atât de multe schimbări, dificultăți, întrebări și îndoieli care ne obligă să regândim două domenii fundamentale pentru oameni: educația și îngrijirea sănătății. Cu mare entuziasm și simțul responsabilității ne dedicăm creării acestei școli medicale, siguri de valoarea sa enormă pentru cei cu vocație de a practica medicina, precum și de a contribui la excelența predării medicinei în Portugalia. .

  • Monte de Caparica, Portugalia

  De la înființare, Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior, CRL a fost o comunitate de studenți, cadre didactice și personal, a cărei misiune este „dedicată progresului în cunoaștere, învățare și educație a elevilor săi, în slujba îmbunătățirii condițiilor de sănătate pentru societatea globală în secolul 21”. Este de multă vreme o instituție de referință în predarea sănătății în Portugalia.

  • London, Regatul Unit
  • Helsinki, Finlanda
  • + 5 Mai mult

  Programele EIT Digital Summer School sunt deschise studenților de licență și master, tineri profesioniști și alții care doresc să se aprofundeze în tehnologiile digitale emergente, să învețe cum să transforme tehnologia în afaceri și, în cele din urmă, să lanseze startup-uri de deep-tech. Învățați de la facultate și personalul universităților noastre partenere din UE de top tehnologic. Dobândiți experiență practică prin cazuri de companie, lucru pe proiecte și colaborare. Prețuri de școlarizare competitive. Distrează-te, întâlnindu-se și creând rețele cu studenți din întreaga lume cu gânduri similare!

  • Lisbon, Portugalia
  • Porto Salvo, Portugalia
  • + 1 Mai mult

  Instituto Superior Técnico (Técnico) este Școala de Inginerie a Universității din Lisabona. Creat în urmă cu aproape 11 decenii, Técnico are aproximativ 12.000 de studenți de peste 60 de naționalități diferite. Cel mai bine clasat în Portugalia, Técnico este recunoscut la nivel internațional pentru excelența sa academică și științifică în domeniile Inginerie, Arhitectură, Știință și Tehnologie, pentru promovarea relației dintre universitate-afaceri-societate și pentru încurajarea inovației, antreprenoriatului, creării de locuri de muncă și cunoştinţe.

  • Evora, Portugalia
  • Rome, Italia
  • + 1 Mai mult

  Scopul acestui program este de a oferi studenților abilități de specialitate în arheologie și caracterizare analitică a materialelor din preistorie (megalitică) până în epoca clasică (greacă și romană). Studiul și conservarea materialelor patrimoniului cultural este o zonă de cercetare cu o puternică conotație multidisciplinară și necesită abilități care se întind în domeniile de cercetare umaniste și științifice. ARCHMAT oferă o platformă comună, integrată, pentru studenții excelenți care provin fie din medii educaționale științifice, fie din științe umaniste, pentru a înțelege metodele științifice avansate utilizate pentru investigarea materialelor arheologice și își propune să formeze experți profesioniști de înaltă specializare în domeniul emergent al arheometriei, adică științe fizico-chimice aplicate. la studiul materialelor Patrimoniului Arheologic şi Cultural.

  • Lisbon, Portugalia

  NOVA University Lisbon fost fondată pe 11 august 1973 și este cea mai tânără dintre cele trei universități de stat din Lisabona. Integrată într-un cadru de extindere și diversificare a învățământului superior, Universitatea a adoptat un nou model în cadrul sistemului portughez care a subliniat abordările interdisciplinare, evoluțiile tehnologice, protejând în același timp ofertele din domeniile academice tradiționale, inclusiv medicina, științele și științele umaniste.

  • Porto, Portugalia

  O mare universitate își traduce valorile de bază în impact social, măsurând ambiția cu responsabilitatea socială, lucrând nu pentru profitul câtorva, ci pentru binele umanității. Fiind o universitate de cercetare de vârf, Universidade Católica Portuguesa contribuie la consolidarea societății prin producerea de științe care schimbă viața, cetățeni educați și antreprenori orientați spre viitor.

  • Lisbon, Portugalia

  Bine ați venit la Facultatea de Științe Umane! Renumită pentru cultivarea mediului de cercetare și predare interdisciplinară, Facultatea de Științe Umane (acronimul portughez FCH în continuare) oferă o gamă largă de programe de licență, masterat și doctorat care sunt ancorate în jurul a cinci domenii științifice de bază - Științe ale comunicării, Științe sociale, Studii culturale, filosofie și psihologie - și două institute: Institutul de Științe ale Familiei și Institutul de Studii Orientale.

  • Portalegre, Portugalia

  Politehnica din Portalegre este o instituție publică de învățământ superior care integrează Școala Superioară de Educație și Științe Sociale (ESECS-IPPortalegre), Școala Superioară de Tehnologie și Management (ESTG-IPPortalegre), Școala Superioară de Sănătate (ESS-IPPortalegre) , în Portalegre, și Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), în Elvas.

  • Porto, Portugalia

  ISAG - European Business School este o instituție privată de învățământ superior politehnic fondată în 1979 și situată în orașul Porto. Cu peste 40 de ani de istorie și tradiție în Învățământul Superior, ghidat de o predare de înaltă calitate și o poziție inovatoare și ireverențioasă. ISAG a fost un pionier în cursurile de Management și Turism în nordul Portugaliei. ISAG - EBS și-a consolidat strategia de internaționalizare, precum și poziția sa de una dintre cele mai bune școli de afaceri din Portugalia.