Keystone logo
Polonia

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Polonia 2023

Numărul de instituții: 140
  • Warsaw, Polonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Ungaria
  • Zagreb, Croaţia
  • + 2 Mai mult

  Academia EIT RawMaterials - TIMREX oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.

  • Kraków, Polonia
  • Freiberg, Germania
  • + 1 Mai mult

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.

  • Lahti, Finlanda
  • Madrid, Spania
  • + 1 Mai mult

  Academia EIT RawMaterials - MEITIM oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.

  • Katowice, Polonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Łódź, Polonia

  Academia de Film, Artă și Design este o academie de elită, care educă studenții pe bază de teorie și experiment creativ, sub supravegherea individuală a unor echipe didactice formate din profesori din cele mai bune universități din Polonia, precum și practicieni recunoscuți în domeniu. Ideea de a crea o academie bazată pe experiențele de viață reale și pe o conștientizare a schimbărilor din domeniu, a condus la crearea singurei academii din Polonia care să prezinte o structură organizațională atât de unică și o înțelegere atât de contemporană a educației pentru viitor. Atunci când îi întâmpină pe studenți la sediul său din istoricul Palat Scheibler, Școala le oferă facilități care includ ateliere și săli de curs dotate cu echipamente de specialitate de ultimă generație, o sală de cinema, o bibliotecă și o galerie de expoziții.

  • Warsaw, Polonia

  University of Economics and Human Sciences din Varșovia – o nouă dimensiune a educației. University of Economics and Human Sciences din Varșovia este o universitate de noi oportunități. Campusul nostru modern, situat în inima Varșoviei, oferă studenților un spațiu în care își pot dezvolta creativitatea, își pot construi cariera și să participe la diverse proiecte.

  • Pomorska, Polonia

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) este o firmă de instruire și consultanță specializată în furnizarea de proiecte de formare, sprijin și dezvoltare pentru personalul managerial și angajații companiilor mari și mijlocii, autohtone și străine.

  • Dabrowa Gornicza, Polonia

  Universitatea WSB nu numai că stabilește standardele educației pe piața poloneză, dar și-a consolidat și poziția pe piețele externe, devenind un partener instituțional puternic în domeniul educației și cercetării. Acest lucru este confirmat de locul 2 al înaltei Universități în clasamentul de internaționalizare din Polonia. Universitatea WSB a fost și este încă în fruntea universităților private din Polonia de mulți ani. Posibilitatea de a efectua o parte a studiilor în străinătate, stagii în străinătate, programe care permit obținerea simultană a două diplome - poloneză și străină, participarea la numeroase proiecte internaționale, sunt doar câteva dintre multele oportunități pe care le oferim studenților noștri.

  • Gdańsk, Polonia

  Gdansk University of Physical Education and Sport este singura universitate sportivă din Pomerania unde cursurile teoretice și practice sunt susținute atât de oameni de știință recunoscuți, cât și de specialiști cu înaltă calificare în domeniile relevante pentru domeniile individuale de studiu, precum și de antrenori ai echipelor olimpice și naționale și remarcabili. sportivilor. Oferta didactică a Gdansk University of Physical Education and Sport din Gdansk este modernă, largă și variată. Ca parte a domeniului de studiu, un student poate alege o specializare dintr-o gamă largă de specializări menite să răspundă nevoilor pieței muncii și să o completeze cu alte specializări oferite de universitate.

  • Bialystok, Polonia

  Universitatea de Medicină din Bialystok este o universitate publică modernă, în creștere rapidă, cu misiunea de a oferi cea mai bună educație posibilă pentru personalul medical profesionist, responsabil și de vârf; să desfășoare cercetări științifice la cel mai avansat nivel la nivel mondial; să implementeze soluții inovatoare în cooperare cu furnizorii de servicii medicale și să răspundă nevoilor sociale.

  • Wrocław, Polonia

  Universitatea de Știință și Tehnologie din Wrocław a fost înființată în 1945, în principal ca urmare a implicării personalului academic al Universității Tehnice din Lviv și a Universității Jan Kazimierz din Lviv, care au adaptat clădirile distruse ale Școlii germane de tehnologie. - Technische Hochschule.

  • Stockholm, Suedia
  • Boden, Suedia
  • + 3 Mai mult

  Școala certificată Rookies și școala de top în dezvoltarea jocurilor.

  • Gdańsk, Polonia

  Universitatea de Tehnologie din Gdańsk (nume polonez: Politechnika Gdańska) este una dintre cele mai vechi universități din Polonia și cea mai mare universitate tehnică din nordul Poloniei. A fost înființată în 1904 și de atunci a educat ingineri de talie mondială în diverse domenii ale științei și tehnologiei. Situat în Gdańsk – un oraș cu o tradiție de o mie de ani și poarta către linia de coastă poloneză – este locul perfect pentru a studia și a te bucura de viața de student.

  • Olsztyn, Polonia

  University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) a fost fondată la 1 septembrie 1999. Înființarea a rezultat din contopirea a trei instituții de învățământ superior din Olsztyn, adică Academia de Agricultură și Tehnologie, Școala Superioară de Pedagogie și Institutul Teologic Warmian. Misiunea University of Warmia and Mazury in Olsztyn este de a desfășura activități diverse, cu scopul de a educa absolvenți și personal științific cu înaltă calificare, de a realiza cercetări științifice care să răspundă nevoilor economiei regiunii și să îmbogățească cultura națională.