Keystone logo
Oman

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Oman 2024

Numărul de instituții: 8
  • Muscat, Oman

  - Institutul Național al Ospitalității - este principalul furnizor de formare profesională de calitate pentru industria ospitalității, a alimentației și a călătoriilor din regiunea Golfului. Situat în Muscat, Oman, operează cu intenția clară de a oferi cea mai cuprinzătoare și profesională formare posibilă.

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - oferă programe și ateliere de afaceri, dezvoltare profesională, management și de formare a competențelor ușoare, precum și cursuri care să asiste studenții să-și îmbunătățească limba engleză, IELTS și abilități de calculator pentru dezvoltarea personală și profesională. Oferim soluții de consultanță și coaching executiv.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology este cel mai important training al GCC, situat în Muscat, Oman. Oferim o gamă largă de programe de instruire în domeniile tehnologiei informației, tehnologiei bazelor de date, managementului proiectelor, abilităților soft și multe altele. Este gestionat de o echipă de profesioniști incredibil de talentați, care au mai mult de 30 de ani de experiență combinată în IT și Corporate Training.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) a fost înființată în Sultanatul Oman în 2004 ca o facultate guvernată de o universitate privată non-profit. Este situat la 140 km de capitala națională Muscat, în regiunea interioară Al-Dakhiliya, lângă vechea capitală istorică Nizwa. Universitatea încearcă să ofere un mediu de învățare progresiv și sigur, care să respecte tradițiile și valorile Sultanatului.

  • Salalah, Oman

  Colegiul Tehnologic Salalah este unul dintre cei mai importanți furnizori de educație tehnologică din Sultanatul Oman. Este situat în Salalah, orașul grădină al Omanului. Salalah este, de asemenea, cunoscut sub numele de „Capitala parfumurilor din Arabia”. Orașul este situat în partea de sud a Omanului, la aproximativ 1000 de kilometri de Muscat, capitala. Locuitorii sunt foarte prietenoși, generoși și ospitalieri. Chiar dacă este modernizată, comunitatea și-a păstrat cultura și valorile prețuite.

  • Muladdah, Oman

  Situat în sudul regiunii Al Batinah, Universitatea de Tehnologie și Științe Aplicate - Al Musannah (fostul Al Musanna College Of Technology ) este recunoscut ca unul dintre primele colegii tehnologice angajate să construiască o infrastructură durabilă, resurse umane calificate și un corp excelent de studenți. pentru a satisface cerințele în schimbare ale educației și ale pieței muncii.

  • Muscat, Oman

  Bine ați venit la Al-Zahra College for Women, Colegiul care a fost înființat în 1999 în afiliere academică cu Universitatea Al-Ahliyya Amman ca prima instituție de învățământ superior specializată doar pentru femei, pentru a deveni mai târziu un monument educațional distins care contribuie la renașterea cuprinzătoare numită căci de către Majestatea Sa, Sultanul Qaboos.

  • Amman, Iordania
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • + 6 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...