Keystone logo
Ţările de Jos

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Ţările de Jos 2024

Numărul de instituții: 9
  • Amsterdam, Ţările de Jos

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beugen, Ţările de Jos

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Maastricht, Ţările de Jos

  Universitatea Maastricht (UM) este cea mai internațională universitate din Țările de Jos și, cu 21.000 de studenți și 4.000 de angajați, este încă în creștere. Universitatea se remarcă prin modelul său educațional inovator, caracterul internațional și abordarea multidisciplinară a cercetării și educației. Datorită programelor sale de cercetare și studii de înaltă calitate, precum și concentrării puternice asupra angajamentului social, UM și-a construit rapid o reputație solidă. Astăzi este considerată una dintre cele mai bune universități tinere din lume.

  • Amsterdam, Ţările de Jos

  ROC van Amsterdam (ROCvA) oferă educație profesională secundară la nouă colegii moderne MBO din Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp și Hilversum. Fiecare colegiu MBO are propria sa ofertă de formare și o serie de specialități. Practica profesională este vizibilă și tangibilă la școală. În total, ROCvA oferă aproximativ 300 de cursuri MBO.

  • Amsterdam, Ţările de Jos

  College of MultiMedia (CMM) a oferit formare profesională și cursuri într-o gamă largă de discipline de producție multimedia și IT din 1997. CMM oferă atât cursuri cu normă întreagă, cât și cu jumătate de normă în producția multimedia.

  • Schiphol, Ţările de Jos

  Suntem Laurentius College . Lider de piață în asistență de bord și instruire în domeniul ospitalității timp de 11 ani. Nu sunteți acolo doar cu o diplomă, credem că sunteți „pregătiți pentru lume” doar după o dezvoltare personală versatilă.

  • Zwolle, Ţările de Jos

  Deltion este acolo pentru toată lumea. Fie că ești tânăr sau bătrân. Aveți propria companie sau tocmai ați terminat învățământul secundar pre-profesional. Deltion College lucrează cu entuziasm la cursurile studenților noștri. Oricine poate primi instruire în modul care i se potrivește cel mai bine.

  • Leusden, Ţările de Jos

  Beeckestijn Business School este principalul institut educațional pentru digital, marketing, cx, date și comunicare; combinăm strategie, teorie și know-how pe scurt, cursuri practice la diferite niveluri. Beeckestijn Business School oferă programe și cursuri care oferă cunoștințe aprofundate în cadrul unei discipline, clase de master specifice unui sector și traiectorii de învățare în cadrul companiei.

  • Barcelona, Spania
  • Paris, Franţa
  • + 9 Mai mult

  European Bartender School este cea mai importantă școală de European Bartender School din lume. Ne mândrim că pregătim barmani aspiranți la un standard recunoscut la nivel global. Am pregătit deja 70.000 de absolvenți de 20 de ani.