We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Malaysia

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Malaysia 2024

Numărul de instituții: 32
  • Kuala Lumpur, Malaysia

  De la înființarea sa în 1983, Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) a fost fondat de Consiliul Metodist de Educație. Campusul nostru este stabilit strategic în inima orașului Kuala Lumpur.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Călătoria noastră ca Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) a început în 1990 în 6 unități de magazine cu 4 etaje în Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya, în așteptarea finalizării campusului nostru permanent construit special în Bandar Utama, un nou și orașul de dezvoltare mixtă de succes din Petaling Jaya. După mutarea în campusul nostru permanent, KBU și-a schimbat numele în KBU International College. În 2015 am fost ridicați la facultate și am redenumit First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Malaysia

  Credem că indivizii posedă talente, precum și aptitudini și, dacă sunt hrăniți, educați și instruiți printr-un transfer deschis de cunoștințe din orice cultură sau civilizație din lume, vor putea juca un rol în dezvoltarea lor, a societății și a națiunii. Pe baza acestei filozofii, ne propunem să producem absolvenți profesioniști și semi-profesioniști cu excelență academică, valori etice și morale ridicate.

  • Alor Gajah, Malaysia

  Logo-ul Kolej Universiti Agrosains (UCAM) este inspirat din trei (3) frunze care simbolizează Maturitatea. O gamă de trei (3) culori este de obicei o schimbare progresivă în procesul de dezvoltare.

  • Kampung Kuala Muda, Malaysia

  Ca un colegiu de nișă, abordarea unică a educației MERITUS este de a oferi un amestec practic și eficient de învățare tradițională, modernă și experiențială pentru a asigura succesul. Spre deosebire de alte colegii care se concentrează doar asupra cadrelor universitare, MERITUS se angajează să producă absolvenți bine rotunji, capabili să răspundă cerințelor angajatorilor de astăzi, insuflate cu virtuțile succesului și căutate de organizațiile de top la absolvire.

  • Puchong, Malaysia

  Evaluată ca o universitate de 5 stele (excelentă) de către Ministerul Învățământului Superior (MOHE), MALAYSIA Binary University este una dintre cele mai consacrate și respectate universități pentru management, IT și educație antreprenorială din Asia. Universitatea oferă programe superioare la nivel de doctorat, masterat și licență care sunt recunoscute la nivel internațional de Asociația Universităților CommonWealth (ACU, Marea Britanie), Asociația Internațională a Universităților (IAU, Franța), NARIC (Marea Britanie) și Autoritatea de Calificare din Malaezia (MQA) .

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Spiritul dăruirii a fost întotdeauna în interiorul zidurilor noastre. Înțelegem importanța transmiterii de cunoștințe generațiilor viitoare - la fel cum cofondatorii noștri și-au transmis cunoștințele de copt comunității locale cu peste 40 de ani în urmă, acum facem același lucru și, de fapt, mai mult, susținut de o acumulare de experiență de-a lungul deceniilor.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Cyberlynx International College este un colegiu privat din Kuala Lumpur, care oferă o serie de cursuri de diplome și certificate în sport, afaceri și design. Colegiul a fost fondat de un grup de academicieni și profesioniști care sunt în industria educației de peste 25 de ani.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Olympia College fost înființat în 1995 pentru a răspunde nevoii tot mai mari de învățământ superior privat din Malaezia.

  • Kuala Sungai Baru, Malaysia

  Kolej Universiti Islam Melaka , mai bine cunoscută sub numele de KUIM, este o instituție de învățământ superior deținută în întregime pentru guvernul de stat din Malacca, înființată în baza Legii IPTS din 1996.

  • Shah Alam, Malaysia

  Ramsay Sime Darby Healthcare College („Colegiul”) este unul dintre pionierii educației medicale din Malaezia. Colegiul are o experiență de excelență academică de la înființarea sa în 1995. Ramsay Sime Darby Healthcare College este înregistrat la Ministerul Învățământului Superior ca furnizor de învățământ superior.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  FII CLASA MONDIALĂ LA CE FĂCI TMC International Aesthetic College se numără printre cei mai importanți educaționisti în domeniul frumuseții și esteticii din industria frumuseții.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  De la înființarea sa în 1950, Stamford College Melaka s-a bazat pe un patrimoniu de educare și formare a oamenilor care doresc și caută cunoștințe și succes în viața lor.

  • Malacca, Malaysia

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) fost format pentru a crede și a înțelege că învățământul superior este vital pentru progresul națiunii. Instituția a primit un început de bun augur în 1997, când ministrul educației a deschis-o oficial în acea perioadă.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Mindvalley oferă educația pe care școlile obișnuite au uitat să fie om este mai mult decât doar ceea ce sistemul nostru de educație defect face să fie. Învățăm lumii arta de a trăi cu adevărat vieți extraordinare, împlinite și fericite.