Keystone logo
Irlanda

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Irlanda 2024

Numărul de instituții: 19
  • Manchester, Regatul Unit
  • Budapest, Ungaria
  • + 62 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North City, Irlanda

  Dublin Cultural Institute Limited își propune să ofere cursuri de calitate în limba engleză studenților într-un mediu prietenos și primitor. Ne propunem să îi ajutăm pe studenți să își atingă obiectivele educaționale și de carieră și să ne sprijine studenții în timpul petrecut în Irlanda.

  • Dublin Docklands, Irlanda

  The Institute of Banking (IOB) este o rețea profesională de 33.600 de membri care lucrează în sectorul bancar și al serviciilor financiare internaționale. IOB este un colegiu recunoscut al University College Dublin (UCD). Este un centru de excelență în furnizarea de educație specializată și învățare continuă sectorului serviciilor financiare cu programe pentru membri în fiecare etapă a carierei lor.

  • Thomas Street, Irlanda

  Liffey College este o instituție de învățământ privat situată în zona Libertăților istorice și culturale din Dublin. Suntem la doar o aruncătură de băț de Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral, Castelul Dublin, Temple Bar și Grafton Street. Există, de asemenea, o mulțime de cafenele, restaurante și alte facilități în apropiere.

  • Cork, Irlanda

  Cork Education and Training Board (CETB) a fost format în 2013 prin integrarea Cork City și a județului Cork VEC și, în ianuarie 2014, ceea ce era instruirea Fás în Cork a intrat sub incidența Cork ETB. Pentru prima dată, educația și formarea continuă (FET) au devenit parte a unei structuri unice, coerente, integrate.

  • Blackrock, Irlanda

  Bine ați venit la Blackrock Further Education Institute (BFEI), care se află în satul Blackrock, Co. Dublin - fostul Colegiu Senior Dún Laoghaire (SCD), Colegiul s-a mutat din Dún Laoghaire în iunie 2014 și a fost redenumit Blackrock Further Education Institute .

  • Dublin, Irlanda

  Fie că doriți să treceți direct la ocuparea forței de muncă sau să progresați la cel de-al treilea nivel, Dun Laoghaire Further Education Institute vă întâmpină în următoarea fază a dezvoltării carierei. Oferim instruire excelentă în multe aspecte ale mass-media și sunetului, sănătății și sportului, proiectării, energiei durabile, calculului și tehnologiei, artelor și științelor umaniste.

  • Cashel, Irlanda

  Oferim instruire de calitate în kinesiologie și producem profesioniști eficienți și competenți pentru a răspunde cererii tot mai mari de terapii complementare de astăzi. Absolvenții noștri ajută oamenii din toată Irlanda și din lume.

  • Tipperstown, Irlanda

  Institutul de marketing este organismul profesional pentru oamenii de marketing din Irlanda. Există „pentru a permite specialiștilor în marketing să construiască mărci excelente și cariere extraordinare”. Face acest lucru împărtășind cele mai bune practici, informații și conținut expert, construind comunitatea de marketing și ajutând specialiștii în progresul carierei.

  • Naas, Irlanda

  Irish Institute of Training & Development , fondat în 1969, este organismul profesional non-profit care reprezintă membrii preocupați de formarea și dezvoltarea resurselor umane din Irlanda. Cei peste 2.000 de membri ai noștri lucrează în afaceri, industrie, consultanță, voluntariat, comunitate, educație și sectorul public.

  • Kildare, Irlanda

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Coolock, Irlanda

  Colegiul Coláiste Dhúlaigh de Educație Continuă (CDCFE) oferă cursuri Post Leaving Certificate (PLC) la nivelul QQI 5 și 6 și la Diploma Națională Superioară într-o gamă largă de discipline.

  • Mountjoy, Irlanda

  Aici, la colegiul biblic confesional, excelența în educația biblică și dezvoltarea conducerii este la baza a ceea ce facem. Suntem un colegiu biblic inter-confesional și încercăm să slujim biserica din Irlanda de peste treizeci de ani.

  • County Dublin, Irlanda

  La The Institute Of Education , nu există constrângeri în ceea ce privește alegerea subiectului. Cu 26 de subiecte disponibile, studenții au flexibilitatea de a alege combinația de subiecte pentru certificatul de părăsire care se potrivește cel mai bine punctelor lor forte, intereselor și aspirațiilor viitoare.

  • Dublin, Irlanda

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...