Keystone logo
Indonezia

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Indonezia 2024

Numărul de instituții: 5
  • Manchester, Regatul Unit
  • Budapest, Ungaria
  • + 62 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jakarta, Indonezia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jakarta, Indonezia

  Jakarta International College (JIC) a fost înființat la Jakarta în 2002 de un grup de profesioniști care au grijă și sunt dedicați să ofere standarde de educație internațională de înaltă calitate. În ultimii 19 ani, JIC a fost singurul furnizor al Colegiului Monash Jakarta care transmite Diploma Colegiului Monash și Anul Fundației Universității Monash (MUFY). Mii de studenți s-au transferat cu succes la Universitatea Monash și la alte universități de renume din Australia.

  • West Jakarta, Indonezia

  Raffles College (cunoscut anterior sub numele de INTI College Indonesia și Raffles Academy) este pionierul instituției de învățare privată internaționalizată din țară, iar Jakarta face parte, de asemenea, din The Raffles Christian Group of Schools (RCGS). Printr-o gamă de cursuri practice și inovatoare, Raffles College și-a sculptat o reputație de instituție respectată, care oferă Pathway și calificări profesionale recunoscute la nivel mondial din 2001.

  • Makmur, Indonezia

  IMPERIA COLLEGE (cunoscut anterior ca Imperia College of Hospitality ) sau ICH a fost înființat în 2011, relativ nou. Totuși, compania există de mai bine de zece ani și oferă cu succes abilități de ospitalitate mai mult de o mie de studenți.