Keystone logo
Grecia

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Grecia 2024

Numărul de instituții: 5
  • London, Regatul Unit
  • Helsinki, Finlanda
  • + 11 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Grecia

  Misiunea ATINER este de a acționa ca un forum în care academicienii și cercetătorii din întreaga lume se pot întâlni pentru a face schimb de idei cu privire la cercetarea lor și a discuta despre evoluțiile viitoare din disciplinele lor. Homer (acum 3000 de ani) a fost primul care a convocat astfel de întâlniri simpozioane, un cuvânt care astăzi este folosit de multe limbi pentru a descrie întâlnirile academice. În Atena clasică a secolului al V-lea î.Hr., astfel de întâlniri academice au atins colofonul lor de glorie, în special cele cu participarea lui Socrate. Eroarea epică a Simpozionului lui Platon poate fi considerată arhiva (lucrările de carte) a uneia dintre multele astfel de întâlniri academice.

  • Athens, Grecia

  Fondată în 1881, The American School of Classical Studies at Athens oferă studenților absolvenți și cărturarilor dintr-un consorțiu format din aproximativ 190 de colegii și universități din America de Nord o bază pentru cercetare și studiu în Grecia. Aceste instituții, cu programe în arheologie clasică, clasici, studii lingvistice, studii bizantine, otomane și grecești moderne, științe arheologice, științe politice, istorie și alte științe sociale, privesc programele academice remarcabile, săpăturile, bibliotecile și alte facilități ale Școala americană ca extensii ale propriilor programe de absolvire ale instituțiilor lor. Programul academic al școlii pentru studenții postuniversitari este considerat de multe instituții ca fiind o cerință pentru un doctorat complet. în studiile din zona greacă. De fapt, multe dintre facultățile de astăzi din universitățile americane din aceste discipline de bază sunt absolvenți ai școlii, fapt care reprezintă un număr mare de instituții de consorții.

  • Barcelona, Spania
  • Paris, Franţa
  • + 9 Mai mult

  European Bartender School este cea mai importantă școală de European Bartender School din lume. Ne mândrim că pregătim barmani aspiranți la un standard recunoscut la nivel global. Am pregătit deja 70.000 de absolvenți de 20 de ani.

  • Thessaloniki / Greece, Grecia

  Olympus Aviation este fondată și operează de către instructorii de zbor veterani ai forțelor aeriene și ai aviației civile, urmând cele mai înalte standarde ale AUTORITĂȚII DE AVIAȚIE CIVILĂ EUROPEANĂ / AESA. Olympus Aviation oferă pregătire profesională a pilotului, la toate nivelurile, de la 0 la ATPL (Licența de pilot de transport aerian). Academia menține un grad ridicat de disciplină, necesar dezvoltării abilităților și caracterului viitorilor aviatori.