Keystone logo
Ghana

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Ghana 2023

Numărul de instituții: 7
  • New York, Statele Unite ale Americii
  • Athens, Grecia
  • + 11 Mai mult

  Unicaf este o organizație educațională globală cu sediul în Europa, care oferă burse pentru candidații eligibili pentru a urma studii universitare cu universitățile partenere, în prezent Universitatea din Suffolk (Marea Britanie), Universitatea John Moores din Liverpool (Marea Britanie), Universitatea din South Wales (Marea Britanie) , Universitatea din California, Extensia Riverside (SUA) și Universitatea Unicaf cu mai multe campusuri (Africa).

  • Accra, Ghana

  MEST este un program de formare a antreprenorilor în domeniul tehnologiei în toată Africa, un fond intern de semințe și o rețea de hub-uri care oferă incubare pentru startup-urile de tehnologie din Africa. Fondată în Ghana în 2008, MEST oferă antreprenorilor din Africa tehnologie formare, finanțare și sprijin pentru abilități critice în dezvoltarea de software, afaceri și comunicații. Hub-urile sunt situate în Accra, Ghana; Lagos, Nigeria; Cape Town, Africa de Sud; și Nairobi, Kenya. MEST este finanțat de Fundația Meltwater, brațul non-profit al Meltwater, un lider global în informații mass-media și Outside Insight.

  • Accra, Ghana

  NiBS este o școală de afaceri privată din Ghana. A fost fondat pentru a face diferența cu un nou tip de model educațional conceput pentru a satisface nevoile directorilor. Modelul de livrare a programului NiBS este conceput în jurul unor directori ocupați, ușor de experimentat, inovator și orientat spre viitor. Premisa noastră fundamentală este că există un nou zor pentru Africa, care necesită creativitatea conducerii pentru a apărea și a străluci. Africa are nevoie de directori cu abilități avansate de conducere cognitivă pentru a descoperi limitele practicilor actuale de conducere, pentru a dezvolta informații profunde despre ceea ce funcționează și ce nu funcționează.

  • Boston, Statele Unite ale Americii
  • Mexico City, Mexic
  • + 32 Mai mult

  Creăm un mediu în care școlile partenere au șansa de a se conecta cu talentul la un nivel puternic, personal și de a încuraja legături cu candidați cu înaltă calificare.

  • Accra, Ghana

  Universitatea Crown este o instituție superioară de învățământ cu o politică educațională doveditoare, care oferă o monedă de experiență care creează oportunități de viață pentru cercetări originale și inovatoare, cu perspective ale secolului XXI. Programele noastre sunt dezvoltate pe baza unui sistem de învățământ psihomotorizat, modular și independent de timp și interactiv, cu standarde de pregătire profesională certificate de industrie și validate (ICVP), care în teorie sunt ușoare, dar grele pe rezultate, totuși conduse de o abordare bazată pe probleme, concepută pentru a exporta învățământul superior de peste mări.

  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • Cape Town, Africa de Sud
  • + 14 Mai mult

  Westford University College este una dintre școlile de afaceri de top situate în Emiratele Arabe Unite, oferind educație de calitate din 2008. Cu două filiale în Sharjah, prestigioasa instituție oferă programe postuniversitare, de licență, de doctorat și profesionale care au valoare și credibilitate semnificative, în întreaga lume.

  • Pudong, China
  • Beijing, China
  • + 3 Mai mult

  Fiind singura școală de afaceri din China care provine din colaborarea la nivel guvernamental, CEIBS se angajează să educe lideri responsabili, cunoscuți în „Adâncimea Chinei, lățimea globală”, în conformitate cu deviza sa „Conștiință, inovație și excelență”. Liderii guvernului central chinez și ai UE au lăudat, respectiv, CEIBS ca „un leagăn de executivi excelenți” și „un model de cooperare UE-China”.