Keystone logo
Georgia

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Georgia 2024

Numărul de instituții: 26
  • Tbilisi, Georgia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kutaisi, Georgia

  Kutaisi International University (KIU) este o universitate publică de top din Georgia și prima instituție de învățământ superior ultramodernă din regiunea Caucaz. Universitatea oferă o educație rezidențială modernă, cu o bază largă, la egalitate cu instituțiile de top din SUA și Europa. Profesorii KIU includ profesori naționali și internaționali, experți de top în domeniile lor. Profesorii internaționali angajați sunt în principal din Germania, datorită parteneriatului strategic dintre KIU și TUM International (o subsidiară a Universității Tehnice din München (TUM)). Președintele nostru de onoare este fostul președinte al UTM prof. Wolfgang Herrmann. KIU este susținută de Fundația Internațională de Caritate - CARTU cu o donație de 1 miliard de euro. Scopul universității este de a fi un centru internațional de educație, știință și tehnologie în regiune.

  • Tbilisi, Georgia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgia

  Ilia State University fost fondată în 2006, ca urmare a unificării a 6 institute academice diferite cu istorii lungi și variate. În prezent, Ilia State University este una dintre cele mai importante instituții de cercetare și educație din Georgia, care își propune să creeze, să transfere și să aplice cunoștințe în scopul avansării științifice și dezvoltării societății atât la nivel local, cât și la nivel internațional. ISU oferă o comunitate academică extrem de avansată, unde studenții pot învăța de la experți și pot obține calificarea pe care o caută. Ilia State University reprezintă o legătură specială între studenți și profesori - o instituție educațională și științifică multifuncțională, unde activitatea comună a profesorilor, studenților, cercetătorilor și instructorilor creează un spațiu unificat pentru învățământul superior și cercetarea.

  • Tbilisi, Georgia

  Tbilisi State Medical University ( TSMU ) este principalul centru de învățământ medical superior din Georgia, cu o istorie de aproape o sută de ani. Este demn de subliniat faptul că mii de absolvenți ai universității își continuă cariera profesională în multe clinici și instituții de top din Georgia, Europa și lume.

  • Tbilisi, Georgia

  Sokhumi State University este prima instituție de învățământ superior a republicii autonome din Abhazia - succesorul juridic direct al Institutului Pedagogic de Stat Sokhumi. Este o școală veche de secole care poartă tradițiile educaționale georgiene, valori naționale și universal recunoscute, care determină fermitatea sistemelor multiculturale.

  • Tbilisi, Georgia

  Tbilisi Open University ( TOU ) este o instituție cu rang înalt care oferă programe medicale de licență, masterat și un pas prin cele 4 școli și cursuri de diplomă multiple.

  • Batumi, Georgia

  Batumi Navigation Teaching University ( BNTU ) este o societate deschisă și un sistem educațional, care se bazează pe principiile libertății instituționale.

  • Batumi, Georgia

  Universitatea de predare a artei Batumi este cel mai important centru educațional din sfera artistică. Universitatea de artă Batumi este singura instituție de artă de învățământ superior care desfășoară simultan predare în toate cele patru direcții: teatru, cinema, muzică și artă vizuală.

  • Tbilisi, Georgia

  Universitatea de predare umanitară din Tbilisi este o instituție de învățământ superior - universitate didactică, care implementează programe de învățământ superior în educație umanitară, științe sociale, drept, administrarea afacerilor și medicină.

  • Tbilisi, Georgia

  Prioritatea Universității Sulkhan-Saba Orbeliani ( sabauni ) este crearea unui mediu academic adecvat intereselor și abilităților personale ale studenților și armonice cu dezvoltarea lor intelectuală și personală.

  • Gori, Georgia

  Gori State Teaching University pregătește specialiști competitivi echipați cu cunoștințe teoretice, metodologice și practice, orientate pe piața forței de muncă locale și internaționale, care, cu stilul lor de viață și activitățile de succes, vor promova tranziția societății moderne într-o societate foarte dezvoltată, justă, societate democratică, morală și extrem de conștientă.

  • Tbilisi, Georgia

  Universitatea Agricolă din Georgia ( AUG ) este o instituție de învățământ terțiar non-stat cu mai multe profiluri specializată în științe agricole și naturale, fondată de organizația caritabilă non-profit - Fondul de cunoștințe.

  • Kutaisi, Georgia

  Akaki Tsereteli State University este o instituție de învățământ superior pe mai multe niveluri care desfășoară programe academice și profesionale și se angajează în activități de cercetare active.