Keystone logo
Emiratele Arabe Unite

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Emiratele Arabe Unite 2024

Numărul de instituții: 23
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Republica Cehă
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • + 2 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Casablanca, Maroc
  • Brussels, Belgia
  • + 1 Mai mult

  Misiunea noastră este de a promova dezvoltarea finanțelor islamice prin diseminarea bunelor practici, stimularea inovației și promovarea inițiativei. Intervenim prin lucrări de cercetare, publicații, crearea de platforme de rețea și formare.

  • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

  Programe de afaceri accesibile pentru cursanți la o calificare universitară. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile, să vă îmbunătățiți echipa sau să urmăriți o educație profesională, MAK Institute Pathways poate oferi tot ce aveți nevoie.

  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite

  Înființat în 1997, EPTI este unul dintre principalele institute private din Emiratele Arabe Unite pentru a găzdui noi dezvoltări în lumea învățării și tehnologiei, este găzduit într-o localitate elegantă și primordială din Sharjah, are săli de curs spațioase, bibliotecă bine construită, laborator modern de calculatoare cu facilități de internet non-stop, în afară de o echipă de profesori calificați și cu experiență, provenite din diferite naționalități.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Atlas Educational Institute , este unul dintre cele mai renumite instituții educaționale, înființat în anul 1998, cu viziunea și misiunea principală de a oferi educație și formare de calitate atât pentru cetățeni, cât și pentru expatriați, într-o varietate de oportunități de studiu în diferite discipline, folosind tradițional, precum și tehnici de instruire inovatoare bazate pe tehnologia informației moderne, în conformitate cu liniile directoare ale Ministerului Educației și Tineretului Dubai, Emiratele Arabe Unite.

  • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

  Cu sediul în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi Ports este o companie care deține, administrează și operează 11 porturi și terminale în EAU și Guineea.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Polyskills Institute oferă instruire de talie mondială în domeniile Limbii și Formarea profesorilor. Polyskills se concentrează pe cerințele locale și cerințele industriei, menținându-se în același timp la curent cu cele mai noi progrese tehnologice și metodologii de formare.

  • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

  Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) fost înființat în 2007 și are șapte (7) entități: Institutul de știință și tehnologie Al Jazirah din Abu Dhabi, Institutul de știință și tehnologie Al Jaheli din Al Ain, Institutul de știință și tehnologie Baynounah în Regiunea Vest, Institutul Al Reef de Logistică și Tehnologie Aplicată din Al Shahama, Institutul de Știință și Tehnologie Sharjah din Sharjah, Școlile Tehnice Secundare (STS) și Centrul de Dezvoltare a Educației Profesionale (VEDC).

  • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

  Bine ați venit pe site-ul web Abu Dhabi Polytechnic. ADPoly este o entitate guvernamentală administrată de Institutul de Tehnologie Aplicată. ADPoly este o nouă afacere interesantă, care aduce diplomele superioare recunoscute la nivel internațional / diplome superioare de cariere avansate și specializări, în colaborare cu diverși parteneri și o echipă talentată de administratori și instructori.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Vă invităm să revizuiți portofoliul nostru excepțional de oferte educaționale, care variază de la pregătirea noastră exclusivă pentru certificare - la programe mai scurte și concentrate în jurul unor subiecte selectate. După examinarea site-ului nostru web, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a identifica modalitățile prin care putem lucra împreună pentru a ne atinge obiectivele reciproce.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Knowledge Point este cel mai important institut de instruire din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Împuternicim studenții oferindu-le o pregătire și o expunere remarcabile pentru a le pregăti pentru industrie.

  • Al Nahda, Emiratele Arabe Unite

  Colegiul Emirates pentru Management și Tehnologia Informației (ECMIT) este o instituție de învățământ superior care a fost inițial înființată și licențiată de Ministerul Educației din Emiratele Arabe Unite în 1998 ca Centrul Emirates pentru Management și Tehnologia Informației. În 2004, centrul a fost redenumit „ Emirates College For Management And Information Technology și a fost dezvoltat un set de cinci obiective bazate pe misiune, care urma să modeleze cursul viitor al colegiului.

  • Al Ain, Emiratele Arabe Unite

  Syscoms Information Technology Institute este o întreprindere diversificată a LULU Group, care desfășoară activități de afaceri variate pe tot globul și are sediul în Abu Dhabi. Institut bine cunoscut din regiune pentru educație de calitate din 1990, Syscoms Institute oferă în prezent cursuri scurte de tehnologie informațională, administrarea afacerilor, competențe ușoare și limbi străine.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Development Institute for Science & Computer, cunoscut sub numele de „DISC” este un centru de instruire situat în centrul Dubaiului, Emiratele Arabe Unite. De-a lungul deceniilor, am dovedit un nivel de rentabilitate excelent și o rată de creștere în ceea ce privește numărul de delegați care studiază în EAU și în afara țării. Avantajul nostru competitiv, împreună cu noile tehnici de formare, pune DISC în fruntea serviciilor de formare.