Keystone logo
Columbia

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Columbia 2024

Numărul de instituții: 6
  • Chía, Columbia

  Centrul Internațional de Limbi și Culturi Străine oferă un program spaniol de înaltă calitate comunității internaționale și străinilor care locuiesc în Columbia. Cursurile se desfășoară în campusul universitar într-un mediu academic, sigur și de servicii excelente.

  • Manchester, Regatul Unit
  • Budapest, Ungaria
  • + 62 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Medellín, Columbia

  La Pontifical Bolivarian University , studiați cu profesori care au diplome de masterat sau doctorat, cu experiență în domeniul lor, care vă oferă o educație umanistă, multidisciplinară, inovatoare și interculturală.

  • Barrancabermeja, Columbia

  Instituto Universitario de La Paz este o instituție universitară, în conformitate cu prevederile literei b din articolul 16 din Legea 30 din 1992, creată prin decretul de ordonanță 0331 din 19 noiembrie 1987. Este o instituție publică de învățământ superior, academic, departamental, cu statut juridic, autonomie administrativă și active independente, atașat Guvernului Departamentului Santander și cu adresa principală în orașul Barrancabermeja.

  • Cali, Columbia

  Fundația Universității Catolice Lumen Gentium - UNICATÓLICA, dedicată valorilor creștine, formează oamenii într-un mod integral, reafirmându-și demnitatea umană în relația cu Dumnezeu, cu sine, cu ceilalți și cu mediul, prin generație și difuzare cunoștințe, pentru a contribui la dezvoltarea popoarelor.

  • Bogotá, Columbia

  Din 1977 Unitec a construit o mare istorie. Aici vă spunem cum am progresat de-a lungul anilor: La începutul anului 1977, un grup de profesioniști condus de fondatorul instituției, Dr.Diógenes Parra Walteros, a început sarcina de a structura un proiect fezabil, care duce la deschiderea unei instituții care oferă programe academice inovatoare.