Keystone logo
Bulgaria

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Bulgaria 2024

Numărul de instituții: 29
  • Sofia, Bulgaria

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgaria

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgaria

  University of National and World Economy / UNWE / este cea mai mare și cea mai veche școală economică superioară din Bulgaria și Europa de Sud-Est. Are o istorie de 100 de ani. Universitatea provine din Universitatea Liberă de Științe Politice și Economice înființată prin Ordinul nr.2155 din 5 iulie 1920 al ministrului iluminismului național. În 1940 / Monitorul de Stat, iss. Nr. 126 din 7 iunie 1940 / a fost transformat în Institutul Superior de Stat de Finanțe și Științe Administrative și în 1947 a fost reorganizat ca Facultate de Studii Economice și Sociale la Universitatea din Sofia.

  • Sofia, Bulgaria

  Sofia University St. Kliment Ohridski este prima instituție de liceu din Bulgaria. Istoria sa este o întruchipare și o continuare a tradiției culturale și educaționale a națiunii bulgare.

  • Sofia, Bulgaria

  Prin Hotărârea Adunării Naționale din 26 mai 2015, Colegiul de Telecomunicații și Poștă a fost transformat în Висше училище по телекомуникации и пощи , cu subiectul de activitate: formarea specialiștilor cu studii superioare în specialitățile domeniilor profesionale „Inginerie comunicare și calculatoare "și" Administrare și gestionare ".

  • Varna, Bulgaria

  Varna Free University "Chernorizets Hrabar" este cea mai mare universitate privată din Bulgaria. Este un centru academic înființat care combină formarea studenților bulgari și internaționali în domenii prioritare pentru țară și creează un produs științific și academic internațional convertibil și competitiv. Învață peste 10.000 de studenți în peste 67 de programe de licență și masterat și 29 de doctorate. programe.

  • Plovdiv, Bulgaria

  Universitatea Agricolă - Plovdiv a fost înființată în 1945. Și-a consolidat pozițiile de centru național al științei și educației agricole în Bulgaria. În 2006, Agenția Națională de Evaluare și Acreditare a acordat Universității Agricole - Plovdiv o acreditare instituțională și cel mai înalt grad de „Foarte bine”.

  • Veliko Tarnovo, Bulgaria

  În toamna anului 1963, pe dealul istoric și pitoresc „Sveta Gora” din Veliko Tarnovo, și-a deschis porțile prima universitate din afara capitalei, care îi are pe patronii Chiril și Metodie. Moștenind tradițiile educaționale și culturale ale celebrei școli literare Tarnovo din secolul al XIV-lea, ea s-a impus ca o școală superioară autorizată pentru științe umane și arte, ca un centru educațional și științific de prestigiu.

  • Pleven Center, Bulgaria

  Universitatea Medicală - Pleven este una dintre cele cinci universități medicale din Bulgaria. A fost înființată în 1974, extinzând orizonturile, dimensiunea și reputația Spitalului Orășenesc, fondat în 1865. Astăzi, combinând tradițiile trecutului cu posibilitățile prezentului, încorporează facilități educaționale și terapeutice, o bază preclinică contemporană, Spital universitar cu peste 1000 de paturi și clinici în toate domeniile medicale majore, precum și un număr mare de clinici specializate și unități de cercetare cu echipamente moderne de diagnostic și terapeutic.

  • Burgas, Bulgaria

  Burgas Free University / BFU / a fost înființată cu un act al Marii Adunări Naționale la 18 septembrie 1991 și este una dintre primele universități nestatale din țară. Universitatea este acreditată de Agenția Națională de Evaluare și Acreditare și este certificată conform Standardului Internațional de Calitate ISO 9001: 2008: BFU este o universitate modernă și inovatoare, care are grijă de studenții săi și de realizarea lor profesională, și care are realizări academice semnificative și un nivel internațional statut recunoscut.

  • Sofia, Bulgaria

  Химикотехнологичен и металургичен университет este o instituție academică axată pe nevoile timpului și națiunii noastre. Comunitatea noastră depășește universitatea și țara și include parteneri academici de pe diferite continente.

  • Varna, Bulgaria

  Bine ați venit la Universitatea de Medicină-Varna - una dintre cele mai moderne și high-tech universități din țară! Mediu multinațional atractiv, metode și facilități de instruire de ultimă generație, instruire în lumea reală și de simulare, condiții sportive și de recreere minunate în capitala mării Bulgariei - acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care studenții din aproximativ 50 de țări peste tot în lume au ales să studieze la Universitatea de Medicină-Varna!

  • Sofia, Bulgaria

  University of Library Studies and Information Technologies (ULSIT) este o universitate de stat, redenumită prin Decretul Parlamentului din 29 noiembrie 2010 după ce a votat în 2004 Școala Superioară Specializată de Studii Biblioteconomice și Tehnologii Informaționale. De-a lungul anilor, a fost: Septembrie 1950 prin decret guvernamental ca Institutul Bibliotecii de Stat și ulterior redenumit Colegiul de Studii Bibliotecare prin Decretul Parlamentului;

  • Sofia, Bulgaria

  Înființarea specializată a Francofoniei pentru Administrare și Management (ESFAM) este un institut al Agenției Universitare a Francofoniei, cu sediul în Sofia, Bulgaria. Misiunea noastră este de a instrui specialiști la nivel înalt în administrație și managementul afacerilor în limba franceză pentru a contribui la dezvoltarea țărilor din zona Europei Centrale și de Est.