Keystone logo
Brazilia

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Brazilia 2024

Numărul de instituții: 156
  • São Paulo, Brazilia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Valbonne, Franţa
  • Belo Horizonte, Brazilia
  • + 6 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • São Paulo, Brazilia
  • Rio de Janeiro, Brazilia
  • + 2 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Brazilia
  • Bailrigg, Regatul Unit
  • + 3 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Franţa
  • São Paulo, Brazilia
  • + 5 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Paraná, Brazilia

  Există multe aspecte care apreciază o instituție de învățământ superior, dar o reputație înaltă în MEC este principala indicație că cursurile, structura și facultatea se încadrează în standardele de calitate ideale. Conform celei mai recente divulgări a agenției, Uniandrade a obținut nota 4 (cu cel mai mare scor fiind 5) și se numără printre cele mai bune centre universitare din țară. Nota se referă la IGC - acronim pentru General Course Index. Dar angajamentul Uniandrade de a preda excelența nu a început în ultimul an. Există mai mult de 40 de ani de istorie în acest scop! În plus față de CIG, instituția este mândră că are 80% din cursurile universitare evaluate cu note de excelență. Pentru a plasa o instituție în această poziție proeminentă, comitetul MEC evaluează mai multe aspecte, printre care performanța elevilor de la ENADE, structura fizică, calificarea profesorilor, printre altele.

  • Goiás, Brazilia

  Creată în 1999 prin Legea 13.456, Universitatea de Stat din Goiás a adus o realitate nouă și promițătoare în învățământul superior din stat. Organizat ca o universitate multicampus, cu sediul în Anápolis, UEG este rezultatul procesului de transformare și încorporare a unor instituții de învățământ superior importante precum Universitatea de Stat din Anápolis (Uniana), Școala Superioară de Educație Fizică din statul Goiás (Esefego ) și alte instituții de învățământ superior izolate, întreținute de guvern. Potrivit înregistrărilor istorice, UEG s-a născut pentru a beneficia de un număr mare de municipalități din Goiás, cu accent pe specificitățile regionale. Creșterea sa a oferit o experiență inovatoare printr-un proiect de interiorizare a activităților de predare, cercetare și extindere, conducând la mai multe municipalități din Goiás, un campus universitar, cu implementarea cursurilor universitare și postuniversitare în cele mai diverse domenii ale cunoașterii. În plus, UEG a implementat programe speciale, cum ar fi Programul de absolvire completă, care a oferit instruire, la nivel universitar, mii de profesori din rețelele de stat, municipale și private. UEG a luat forma cu misiunea de a produce și socializa cunoștințele științifice și cunoștințele, pe lângă dezvoltarea culturii și formării integrale a profesioniștilor și a persoanelor capabile să fie inserate critic în societate și să promoveze transformarea realității socioeconomice a statului Goiás. și din țară. În calitate de instituție multi-campus, UEG are campus universitar în toate microregiunile statului contribuind la dezvoltarea durabilă a Goiás.

  • Jardim Sao Paulo, Brazilia

  Universitatea Federală a Văilor Jequitinhonha și Mucuri (UFVJM) este o instituție publică de învățământ superior legată de Ministerul Educației (MEC), creată prin Legea 11.173, publicată în Monitorul Oficial Federal la 8 septembrie 2005. Istoria sa a început în Septembrie 1953, când guvernatorul de atunci, Juscelino Kubitschek de Oliveira, a înființat Facultatea de Medicină Dentară din Diamantina (Faod), cu scopul de a satisface nevoile zonei întinse care este Valea Jequitinhonha. Înainte de a deveni UFVJM, a fost Facultatea Federală de Medicină Dentară (Fafeod) și Colegiile Federale Integrate din Diamantina (Fafeid). UFVJM are campusuri în patru orașe: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí și Janaúba, acoperind mezoregiunile Jequitinhonha, Vale do Mucuri, Noroeste și Norte de Minas Gerais.

  • Formosinha, Brazilia

  Universitatea Catolică din Brasilia (UCB) este singura universitate privată din districtul federal. Este o instituție de învățământ superior catolică, filantropică și comunitară. UCB este administrat de Uniunea Braziliană a Educației Catolice (UBEC), care a fost fondată în 1972, cu scopul de a menține instituțiile de învățământ catolice, oferind o rețea de educație solidă și de calitate.

  • São Paulo, Brazilia

  Inovația, tehnologia, sustenabilitatea și munca practică au fost esența Eniac timp de 35 de ani. Prin proiecte reale și provocatoare, Eniac formează lideri și antreprenori care, de la studenți, dezvoltă abilitățile și practicile profesionale necesare pentru a ieși în evidență pe piața muncii. Toate aceste investiții în metodologii multidisciplinare, infrastructură și standarde internaționale de calitate, fac din Eniac cea mai bună instituție de învățământ superior din Guarulhos, conform clasamentului MEC.

  • Bonsucesso, Brazilia

  Acționând în domeniul academic de peste 50 de ani, UNISUAM s-a dezvoltat de-a lungul anilor, în timp ce a schimbat realitatea studenților săi. Primul centru universitar al Braziliei, UNISUAM și-a păstrat întotdeauna studenții în primul rând, concentrându-se pe misiunea sa de a promova dezvoltarea bărbaților, practicând predarea destinată îmbunătățirii academice, profesionale și personale a publicului la care se referă.

  • Fábricas, Brazilia

  Universitatea Federală din São João del-Rei (UFSJ) a fost înființată prin Legea 7.555, din 18 decembrie 1986, ca Fundația pentru Învățământ Superior São João del-Rei (Funrei), rezultată din întâlnirea și federalizarea a două instituții: Dom Facultatea de Filosofie, Științe și Litere Bosco, ale cărei activități au început în 1954, întreținute de provincia São João Bosco; și Fundația Municipală din São João del-Rei, care întreține Facultatea de Științe Economice, Administrative și Contabile (Faceac) și Facultatea de Inginerie Industrială (Faein), ale cărei activități au început în 1972 și, respectiv, în 1976.

  • Bahia, Brazilia

  FACULTATEA ADVENTISTĂ BAHIA (FADBA) este o instituție de învățământ a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, bazată pe viziunea biblică asupra lumii, angajată în munca creștină de răscumpărare și formarea integrală a profesioniștilor competenți pentru exercitarea responsabilă a cetățeniei și serviciul comunității .

  • Parque dos Jacarandás, Brazilia

  Universitatea arată cum să combine tradiția puternică și conexiunea cu lumea contemporană și transformările sale. Viitorul, inovația, antreprenoriatul și sustenabilitatea sunt baza unui mediu care integrează evoluția științei, cunoașterii și tehnologiei, într-un mod multidisciplinar.

  • Goiabeiras, Brazilia

  Federal University of Espírito Santo (Ufes) este o instituție autonomă conectată la Ministerul Educației (MEC), cu autonomie curriculară, științifică, administrativă, financiară și de gestionare a activelor. Funcționează sub credința în indivizibilitatea programelor de predare, cercetare și informare, cu vocația de a lucra în toate domeniile cunoașterii. Ufes a fost fondat pe 5 mai 1954. Acesta cuprinde patru campusuri universitare - Goiabeiras și Maruípe în capitala Vitória și în municipalitățile Alegre (sudul statului) și São Mateus (nordul statului) - cu o suprafață de 4,3 milioane de metri pătrați. Suprafața totală a campusurilor sale este de 292.000 de metri pătrați (suprafață construită).