Keystone logo
Australia

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Australia 2023

Numărul de instituții: 270
  • Camperdown, Australia

  Pregătește-te să începi studiile universitare online. De la ghiduri la amenajarea spațiului tău de studiu până la cluburi și programe online, avem tot ce ai nevoie pentru a rămâne social, susținut și conectat cu comunitatea universitară în timp ce studiezi de acasă.

  • Camperdown, Australia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Statele Unite ale Americii
  • London, Regatul Unit
  • + 5 Mai mult

  Bootcamp-ul original de design grafic. Studiați cu Shillington online sau în campus din New York, Londra, Manchester, Sydney, Melbourne sau Brisbane. Nu este nevoie de experiență. Abordarea noastră inovatoare a educației de proiectare înseamnă că studenții obțin rezultate uimitoare, premiate în doar 3 luni cu normă întreagă sau 9 luni cu normă parțială. Profesorii talentați se asigură că veți petrece mai mult timp făcând ceea ce vă place cu abilitățile reale și relevante pe care le veți învăța, de la teoria designului, tipografie și ambalare până la designul aplicațiilor mobile și experiența utilizatorului (UX). Absolventă cu un portofoliu rafinat care prezintă cele mai bune lucrări ale tale, gata să-ți pornească cariera creativă.

  • Joondalup, Australia
  • Mount Lawley, Australia
  • + 1 Mai mult

  Universitatea Edith Cowan are o reputație remarcabilă pentru calitatea predării noastre și experiența studenților. La ECU ne ghidăm după valorile noastre de integritate, respect, cercetare rațională, excelență personală și curaj. Suntem mândri să oferim una dintre cele mai bune experiențe studențești din Australia. Asta înseamnă că absolvenții noștri, colegii tăi de studenți, ne-au apreciat foarte bine pentru lucruri precum calitatea predării, dezvoltarea competențelor și sprijinul studenților. Lucruri pe care le veți aprecia cu adevărat dacă vă decideți să studiați aici. Cu peste 30.000 de studenți, studenții internaționali reprezintă peste 18% din populația studențească din peste 100 de țări diferite.

  • Sydney, Australia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Australia
  • Kelvin Grove, Australia

  QUT este o universitate tânără cu o perspectivă globală. Suntem ambițioși și pregătiți să facem față noilor provocări cu un impuls orientat spre viitor. Ne străduim să conectăm studenții noștri cu lumea reală prin învățare practică, care ne pregătește absolvenții pentru cariera de mâine și viitor.

  • Surry Hills, Australia

  Academia de Muzică și Arte Spectacolului (AMPA) este unul dintre cei mai importanți furnizori terțiari de educație în artele spectacolului din Australia. Educând și inspirând tineri artiști de peste 20 de ani, AMPA rămâne angajată să ofere cea mai înaltă calitate în diplome de licență și postuniversitare, axându-se pe artele spectacolului, inclusiv muzică contemporană, jazz și clasică, spectacol de dans (modern, balet, jazz, contemporan și hip hop). ), teatru muzical, compoziție/producție muzicală și management artistic.

  • Perth, Australia
  • Melbourne, Australia
  • + 1 Mai mult

  Obiectivul cheie al Institutului de Tehnologie de Inginerie (EIT) este de a oferi o educație practică remarcabilă în inginerie și tehnologie; de la diplome până la diplome de master. Cei mai buni lectori și instructori de inginerie, cu o vastă experiență reală în inginerie în industrie, sunt atrași din întreaga lume. Învățarea este dobândită prin cursuri față în față, precum și prin tehnologii sincrone, online (eLearning).

  • Prahran, Australia

  Ducere Global Business School este un lider recunoscut în colaborările universitate-întreprindere, pentru a proiecta și oferi diplome care au un impact real în carieră. Colaboram cu universități importante de pe 4 continente, corporații globale, departamente guvernamentale și ONG-uri, precum și membri ai AACSB, Fundației Clinton, Națiunilor Unite și diferite camere globale, pentru a ne asigura că programele noastre sunt actuale, relevante și conectate la industrie. . Avem o misiune atât de afaceri, cât și de filantropie. Ducere a finanțat și susținut activitățile Fundației Ducere în 27 de națiuni africane în valoare de milioane de dolari.

  • Mitcham, Australia

  Colegiul pentru învățarea adulților s-a format ca organizație de formare înregistrată (RTO) în 2009 și, prin dedicarea noastră către soluții practice de formare axate pe rezultate, cu sprijin și flexibilitate de neegalat, am făcut o diferență reală în mii de vieți în ultimii ani 10 ani. Viziunea noastră de la Colegiul pentru învățarea adulților este centrată pe crearea de rezultate reale pentru studenți. Ne-am angajat să ajutăm studenții să-și atingă obiectivele prin călătorii de învățare adaptate, conținut de curs atrăgător și relevant pentru industrie, resurse și instrumente suplimentare de studiu. Primiți mentorat și sprijin nelimitat de la profesioniști cu experiență. Credem în a face diferența.

  • Melbourne, Australia

  Bine ați venit la RGIT Australia, unul dintre principalele institute de educație și formare profesională (VET) din Australia. La RGIT Australia, studenții noștri sunt prioritatea noastră și ne mândrim cu realizările lor. Obiectivul nostru fundamental este să oferim studenților un mediu care să le permită să-și atingă întregul potențial.

  • Melbourne, Australia

  Conducerea și personalul Brighton Institute Of Technology din Brighton (BIT) ar dori să acorde o primire călduroasă tuturor studenților noi și care se întorc. BIT oferă o gamă variată de cursuri recunoscute la nivel național și pe deplin acreditate, care oferă studenților abilități și cunoștințe pentru a intra pe forța de muncă sau Pathways spre educație suplimentară.

  • Ipswich, Australia

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 este o organizație de formare înregistrată aprobată pentru a oferi instruire și calificări recunoscute la nivel național.

  • Kangaroo Point, Australia

  Shafston funcționează de 25 de ani, educând studenții atât în limba engleză, cât și în cursurile profesionale. Au existat peste 120.000 de studenți educați la Shafston, din peste 100 de țări de la înființarea sa în 1996. Școala a primit numeroase premii, printre care a fost clasificată cu școala engleză numărul 1 în Australia în 2013, 2014 și 2019 de către Ryugaku Journal.

  • Croydon, Australia

  Programul academic al SMBC se bazează pe, și este saturat în Biblie - cuvântul inspirat al lui Dumnezeu. Studiul la SMBC vă va oferi o înțelegere profundă și sistematică a Bibliei, a teologiei și a aplicării sale la toate aspectele vieții.