Keystone logo
Australia

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Australia 2024

Numărul de instituții: 156
  • Toronto, Canada
  • London, Regatul Unit
  • + 5 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Surry Hills, Australia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Melbourne, Australia

  Bine ați venit la RGIT Australia, unul dintre principalele institute de educație și formare profesională (VET) din Australia. La RGIT Australia, studenții noștri sunt prioritatea noastră și ne mândrim cu realizările lor. Obiectivul nostru fundamental este să oferim studenților un mediu care să le permită să-și atingă întregul potențial.

  • Melbourne, Australia

  Conducerea și personalul Brighton Institute Of Technology din Brighton (BIT) ar dori să acorde o primire călduroasă tuturor studenților noi și care se întorc. BIT oferă o gamă variată de cursuri recunoscute la nivel național și pe deplin acreditate, care oferă studenților abilități și cunoștințe pentru a intra pe forța de muncă sau Pathways spre educație suplimentară.

  • Ipswich, Australia

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 este o organizație de formare înregistrată aprobată pentru a oferi instruire și calificări recunoscute la nivel național.

  • Kangaroo Point, Australia

  Shafston funcționează de 25 de ani, educând studenții atât în limba engleză, cât și în cursurile profesionale. Au existat peste 120.000 de studenți educați la Shafston, din peste 100 de țări de la înființarea sa în 1996. Școala a primit numeroase premii, printre care a fost clasificată cu școala engleză numărul 1 în Australia în 2013, 2014 și 2019 de către Ryugaku Journal.

  • Croydon, Australia

  Programul academic al SMBC se bazează pe, și este saturat în Biblie - cuvântul inspirat al lui Dumnezeu. Studiul la SMBC vă va oferi o înțelegere profundă și sistematică a Bibliei, a teologiei și a aplicării sale la toate aspectele vieții.

  • Shepparton, Australia

  GOTAFE este cel mai mare furnizor de educație profesională din regiunea Victoria. Oferind peste 130 de cursuri în opt campusuri, GOTAFE oferă 11 zone ale administrației locale cu o populație rezidentă estimată la peste 240.000 de persoane. Servim mai mult de 9.000 de studenți pe an în medie, angajăm peste 500 de angajați și suntem o parte intrinsecă a comunităților pe care le deservim.

  • Surry Hills, Australia

  Sediul central al CBC este situat în Surry Hills, la câteva minute de mers pe jos de gara centrală și la câțiva pași confortabili de principalele facilități de transport, educație, sport, guvern și turistic ale orașului. CBC are o echipă de formatori pe care toți au experiență vie și relevantă în domeniile pe care le predau. Formatorii trebuie să fi lucrat cu toții în industrie în ultimii 2 - 3 ani și trebuie să își mențină experiența în industrie. În acest fel, toți studenții au acces la cele mai recente cunoștințe din industrie și pot învăța standardele actuale ale industriei. Ne străduim întotdeauna să obținem cea mai înaltă calitate și oferim cursuri care nu sunt doar informative, ci atractive și de susținere.

  • Pyrmont, Australia

  Înființat în 2006, Warwick Institute of Australia (WIA) este un colegiu modern de afaceri și IT situat în inima CDB din Sydney, Australia. Oferim o gamă de calificări profesionale recunoscute la nivel național în domeniile Dezvoltare software (IT), Managementul marketingului, Managementul proiectelor, Formarea în afaceri și leadership.

  • Sydney, Australia

  Salutăm toți studenții australieni și internaționali interesați să întreprindă un program de fundație sau studii universitare de licență. Sydney Institute of Business and Technology (SIBT) oferă o Pathway directă către o diplomă universitară. Cu criterii de intrare flexibile, studenții pot finaliza o diplomă SIBT și apoi pot progresa în studiile de anul II ale unei diplome universitare de licență.

  • Adelaide, Australia

  Nu ați obținut rangul de admitere terțiar australian (ATAR) pe care l-ați dorit? Doriți să schimbați cariera? Vrei un mediu de învățare de susținere? Suntem mândri să oferim cea mai rapidă Pathway către Universitatea din Australia de Sud (UniSA), partenerul nostru universitar foarte respectat din 2001.

  • Albert Park, Australia

  International Institute of Leadership Studies (IILS) oferă o serie de certificări pentru organizații guvernamentale, profesioniști în afaceri, universitari și sectoare non-profit. Aceste programe sunt disponibile prin prelegeri interne, programe deschise și auto-studiu online prin campusul nostru virtual oferit de partenerul nostru, Centrul pentru certificarea conducerii.

  • Burwood, Australia

  Deakin College este o Pathway directă către Universitatea Deakin. Colegiul oferă experiența studenților Deakin și sprijină tranziția cu succes la studii ulterioare la universitate. La Deakin College , vă veți alătura a aproape 3000 de studenți australieni și internaționali înscriși la cursurile noastre.

  • Sydney, Australia

  Australian Institute of Workplace Training (AIWT) este o organizație de formare înregistrată (RTO), care oferă cursuri de calitate studenților internaționali și interni. Cursurile noastre sunt adaptate studenților noștri, asigurându-se că primesc cea mai bună pregătire și sunt gata să facă față oricărei provocări în viitor.