Keystone logo
Argentina

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Argentina 2024

Numărul de instituții: 3
  • Buenos Aires, Argentina

  CASA înseamnă acasă, un termen folosit în mod obișnuit de oameni pentru a descrie unde locuiesc. Fiind mai mult decât o casă, casa evocă un sentiment de siguranță, confort, apartenență și calm. La CASA ne propunem să transformăm învățarea spaniolă într-o experiență minunată prin crearea unei comunități strânse între studenții și instructorii noștri, aducându-vă mai aproape de alți aventurieri care sunt la fel de curioși ca și voi să aflați ce înseamnă a fi un Porteño (un originar din Buenos Aires). Cursurile noastre sunt concepute pentru călătorii ocazionali, ex-pats și pentru toți ceilalți care doresc să învețe spaniola în timp ce se bucură de cantitatea vastă de activități culturale pe care Buenos Aires le oferă. Toată lumea știe că învățarea limbii spaniole în timp ce locuim într-o țară vorbitoare de limbă spaniolă este cel mai bun și cel mai rapid mod de a dobândi competență și de a obține o înțelegere reală a limbii. În CASA îi reunim pe aceia cu un scop comun de a învăța spaniola și îi cufundăm pe deplin în cultura argentiniană. Drept urmare, veți pleca cu instrumentele și încrederea necesare pentru a vă deschide mintea și a vedea totul / toată lumea din jur ca oportunități de a practica ceea ce învățați.

  • Rosario, Argentina

  Viitorul Institut de Învățământ Superior oferă cursuri profesionale și programe de diplomă din 1991. În acest timp, istoricul dovedit al institutului de succes s-a arătat de nenumărate ori prin realizările constante la nivel înalt ale absolvenților săi. Aproximativ 70% dintre absolvenții institutului și-au stabilit de atunci propriile companii profitabile în domeniile lor de studiu conexe.

  • San Juan, Argentina

  Universidad De Congreso (UC) este cea mai tânără dintre instituțiile universitare din Mendoza. Promovat de Fundația Postuniversitară a Congresului, UC a fost autorizată provizoriu să funcționeze prin decretul Direcției Executive Naționale nr. 2377, din 28 decembrie 1994.