Keystone logo
Arabia Saudită

Cele mai bune universități pentru Curs Academic Programe în Arabia Saudită 2024

Numărul de instituții: 9
  • Ayn Ibn Fuhayd, Arabia Saudită

  Printr-un program puternic de diplome și cursuri personalizate care amestecă teoria și practica, de la crearea sa, Josoor a oferit soluții de educație și instruire pentru peste 4000 de participanți, dându-le competențe și expertiză pentru a gestiona proiecte și organizații din industria sportului și pentru a oferi servicii de clasă mondială. , evenimente sportive și de agrement de profil.

  • Buraydah, Arabia Saudită

  Este una dintre regiunile administrative din Arabia Saudită, iar sediul său este orașul Buraidah. Qassim este cunoscut pentru abundența apelor subterane și oferă Regatului Arabiei Saudite cele mai bune tipuri de curmale și legume. Orașele cheie ale regiunii sunt: Buraidah, cel mai mare oraș, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riyadh Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa și altele.

  • Taif, Arabia Saudită

  Campusul principal al Taif University este situat în prezent în Al-Hawiyya, Guvernoratul Taif, Emiratul Makkah, regiunea de vest a Arabiei Saudite, pe versanții estici ai Munților Sarawat la o altitudine de 1700 m deasupra nivelului mării, în sud-vestul Arabiei Peninsulă. TU are, de asemenea, trei campusuri de sucursale în guvernarea Taif: sucursala Taraba (aproximativ 150 km de Taif), sucursala Khurma (aproximativ 200 km de Taif) și sucursala Ranya (350 km de Taif).

  • Jeddah, Arabia Saudită

  Căutăm să atingem excelența instituțională prin construirea de parteneriate strategice durabile pentru a avansa dezvoltarea procesului educațional și a practicilor aplicate specializate.

  • Abha, Arabia Saudită

  Stimate client potențial, dorim să profităm de această ocazie pentru a ne prezenta pe scurt. HIPIT (Institutul Superior pentru Hârtie și Tehnologii Industriale) este un institut educațional și de formare tehnică non-profit care oferă un program de diplomă de 2 ani pentru nou-absolvenții saudiți. HIPIT este licențiat în baza TVTC (nr. 210412). Institutul nostru se angajează să ofere educație de calitate și cei mai buni stagiari în domeniul tehnic, care sunt solicitați de cele mai bune companii din KSA. HIPIT crede în relații profitabile și plăcute pe termen lung cu studenții, clienții și angajații noștri.

  • Rabigh, Arabia Saudită

  Viziunea noastră: Să fim cel mai bun furnizor de servicii în dezvoltarea talentelor eficiente în domeniul tehnologiilor de apă și energie.

  • Riyadh, Arabia Saudită

  Aviation Australia Riyadh College ( AARC ) este o societate mixtă între Aviation Australia și Shamal Investments din Arabia Saudită.

  • Al Bukayriyah, Arabia Saudită

  Pe lângă faptul că Sulaiman Al Rajhi Colleges este una dintre instituțiile sale de învățământ de acest fel, care beneficiază de acces unic la resursele de educație medicală la nivel global, universitatea noastră se remarcă și prin Selecția cursurilor internaționale, cursurile de studiu unice, ultimul curriculum, oportunitatea de a se transfera la Universitatea Maastricht. în orice etapă.

  • Amman, Iordania
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • + 6 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...