Keystone logo

15 Certificat Programe în Turism și ospitalitate Turism 2024

Filtre

Filtre

  • Certificat
  • Turism și ospitalitate
  • Turism
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Certificat Programe în Turism și ospitalitate Turism

Dacă sunteți interesat în obținerea cunoștințe de specialitate într-un domeniu, apoi un program de certificat poate fi pentru tine. Există certificate disponibile într-o varietate de subiecte. Aveți posibilitatea să le completeze pentru a construi CV-ul și de a crește șansele de a găsi un loc de muncă.

Ce este un certificat în turism? Acesta este un program unic la dispoziția studenților care sunt interesați în procesul de învățare mai multe despre industria hotelieră și de turism. Clasele sunt concepute pentru a oferi studenților cu un fundal puternic în aspectele de management ale acestor domenii. Elevii invata despre modul în care funcționează biroul din față, managementul alimentelor și băuturilor, diferite procese de turism, comunicare, și planificarea afacerilor. Multe dintre programe sunt disponibile pentru studenții care au o diplomă de liceu. Durata fiecărui program variază în funcție de cazul în care alegeți să meargă la școală.

Elevii care au un certificat în turism se bucure de beneficiile unice.Ei au adesea un timp mai ușor găsirea unui loc de muncă cu firme de turism, ospitalitate, și de turism. Clasele de asemenea studenților cu abilități pentru a le ajuta să reușească la locul de muncă.

Există mai multe universități care oferă un certificat în turism. Fiecare școală percepe o taxă de școlarizare diferit pentru. Dacă sunteți interesat în costul programului, acesta este o idee bună să contactați biroul de administrare al școlii pe care doriți să participați.

După ce ați primit certificatul in turism, s-ar putea fi calificat pentru a lucra într-o varietate de roluri diferite. Unii studenți a intra în forța de muncă și pentru a găsi locuri de muncă la diverse hoteluri de pe glob. Nu poate fi, de asemenea, oportunități pentru ocuparea forței de muncă la agențiile de turism. De asemenea, este comun pentru ca elevii să continue școala după finalizarea certificatului. Nu pot fi certificate avansate sau o diplomă care poate lucra spre.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest domeniu interesant, apoi asigurați-vă că pentru a găsi un program de certificat, care este potrivit pentru tine. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.