Keystone logo

1 Certificat Programe în Studii de sustenabilitate Studii de durabilitate socială Studii de inegalitate în Maastricht, Ţările de Jos pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Certificat
  • Ţările de Jos
  • Studii de sustenabilitate
  • Studii de durabilitate socială
  • Studii de inegalitate
  • Maastricht
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular education type

Certificat Programe în Studii de sustenabilitate Studii de durabilitate socială Studii de inegalitate

Frumosul oraș între două râuri, Maastricht este cunoscut pentru instituțiile sale de învățământ, cum ar fi Universitatea din Maastricht. În afară de faptul că Universitatea din Maastricht este cunoscut pentru programele sale inovatoare și diferite grade.

Programele, inclusiv studiile privind inegalitatea, analizează în profunzime diferitele moduri în care mass-media modelează opiniile asupra diverselor grupuri culturale și etnice din întreaga lume. Cunoașterea complexităților din spatele acestor stereotipuri poate ajuta la eventuala abolire a acestora prin cercetare și învățare prin cooperare.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Un certificat este un obiectiv educațional pentru mulți studenți care doresc să își îmbunătățească vizibilitatea în rândul solicitanților de locuri de muncă. Certificatele le pot oferi studenților competențe mai bune și experiență în mai multe discipline diferite precum afaceri, finanțe, ospitalitate, conducere și management.