Keystone logo

1 Certificat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Produse alimentare și băuturi în Italia pentru 2024

Filtre

Filtre

 • Certificat
 • Italia
 • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
 • Produse alimentare și băuturi
Domenii de studiu
 • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Certificat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Produse alimentare și băuturi

  Programul de alimente și băuturi se poate concentra pe pregătirea studenților cu ingredientele academice pentru a construi o companie de succes folosind practici de management de afaceri. Cu o anumită inovație, elevii pot învăța cum funcționează o afacere cu alimente și băuturi, fie la nivel de startup, fie la scară corporativă.

  Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

  Un certificat este un obiectiv educațional pentru mulți studenți care doresc să își îmbunătățească vizibilitatea în rândul solicitanților de locuri de muncă. Certificatele le pot oferi studenților competențe mai bune și experiență în mai multe discipline diferite precum afaceri, finanțe, ospitalitate, conducere și management.