Keystone logo

Filtre

  • Certificat de Studii Postuniversitare
  • Spania
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Arte culinare
  • Barcelona
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

2 Certificat de Studii Postuniversitare Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Arte culinare în Barcelona, Spania pentru 2024

Filtre

Format de studiu popular

Tip de învățământ popular

Certificat de Studii Postuniversitare Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Arte culinare

Fiind al 2-lea cel mai mare oras din Spania, Barcelona este capitala provinciei Catalonia. Ea are peste 4 milioane de locuitori. Este un oras vibrant care găzduiește mii de turisti anual. Acesta este acasa, la Universitatea din Barcelona, ​​printre altele.

Arta culinară este studiul preparării și aranjării produselor alimentare. Studenții învață cum să creeze opere de artă care pot fi și mâncate. Studenții pot alege să studieze un domeniu anume, sau să învețe generalități despre diferite specializări.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Un certificat de studii postuniversitare este un program educațional destul de scurt, care poate fi câștigat de către studenții care au deja o diplomă de licență sau a lui. Prin completarea acestui program academic, studenții îmbunătăți cunoștințele de specialitate, iar acestea pot fi în măsură să câștige mai mulți bani în cariera lor alese.