94 Brutărie degrees found
- Studiul produselor alimentare și al băuturilor
- Arte culinare
- Brutărie
- America de Nord38
- Europa31
- Oceania15
- Asia7
- America de Sud3
94 Brutărie degrees found
Recomandate
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Program intensiv de vară de patiserie, cofetărie și ciocolată
Curs
La zi
2 săptămâni
În campus
Engleză
Fast-track counseling
Programul intensiv de vară de patiserie, cofetărie și ciocolată ne învață despre evoluția patiseriei catalane: tradițional vs. modern. Introducere în lumea ciocolatei include tehnica temperării, designul ciocolatei plate, bomboanele de ciocolată, matrițele de ciocolată și designul artistic. Diferite tipuri de pâine, produse de patiserie cu puf și viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...), și Hors d'oeuvre catalane.
Recomandate
Culinary Institute of Barcelona
Curs profesional de patiserie și panificație
- Barcelona, Spania
Curs
Part time
3 Luni
În campus
Engleză, Spaniolă
Pentru următoarea generație de profesioniști care doresc să învețe despre patiserie, cofetărie, fabricarea ciocolatei și să-și completeze pregătirea de bucătar sau să intre în lumea bucătăriei dulci pentru secolul XXI. Descoperiți arta dulce de a face patiserie și ciocolată în acest curs introductiv care vă va conduce să explorați lumea deserturilor pentru restaurante într-un mediu internațional.
Recomandate
Culinary Institute Kul IN
Patiserie și confecții profesionale
- Sisak, Croaţia
Curs
La zi
12 săptămâni
În campus
Engleză, Italiană
Programul profesional de patiserie și cofetărie este conceput pentru a le oferi studenților o bază solidă și pentru a-i învăța tehnicile necesare pentru a începe să lucreze ca patiser. Grupurile mici permit bucătarilor noștri să acorde studenților o atenție individuală și feedback individual. Studenții petrec 80% din timpul orelor de curs în cadrul stagiului de practică. Programul cuprinde produse de panificație și cofetărie, produse de patiserie dulce și sărată, precum și produse de patiserie italiană și franceză de bază. În plus, studenții fac cunoștință cu asocierea vinurilor și cu managementul restaurantului.
Recomandate
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diplomă
La zi
2 ani
Învățământ la Distanță
Engleză
Recomandate
Allspice Institute
Diploma CTH L2 în patiserie și cofetărie
- Singapore, Singapore
Diplomă
La zi, Part time
12 Luni
În campus
Engleză
Diploma CTH în patiserie și cofetărie oferă o oportunitate excelentă pentru cursanți de a dobândi cunoștințele esențiale necesare pentru a prospera într-un cadru profesional de panificație, cu un accent specializat pe abilitățile relevante pentru crearea de produse de patiserie și produse de panificație delicioase.
Recomandate
LaSalle College Vancouver
Diplomă în coacere
- Vancouver, Canada
Diplomă
La zi
1 an
În campus
Engleză
Profesioniștii de top din domeniul artelor culinare fac mai mult decât să gătească. Administrează restaurante, acorde evenimente speciale, oferă servicii personale de bucătar și multe altele. Pentru mulți, cu toate acestea, obiectivul final este să dețină propriul restaurant
Recomandate
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Curs de masterat în producerea de pizza și pâine
- Florence, Italia
Curs
La zi
2 săptămâni
În campus
Engleză
"Master of Pizza", disponibil exclusiv în Florența (Toscana), este un curs intensiv de 70 de ore pe parcursul a două săptămâni, în care participanții stăpânesc fermentarea aluatului, selectarea toppingurilor și tehnicile profesionale de coacere. Fiecare pas este practic, asigurând o experiență de învățare din lumea reală.
Recomandate
FERRANDI Paris
Program profesional intensiv în coacerea pâinii (certificat)
- Rennes, Franţa
- Bordeaux, Franţa
Certificat
La zi
16 săptămâni
În campus
Engleză
Tehnicile din spatele baghetei franțuzești, realizarea croissantului perfect în fulgi, stăpânirea unei brioșe împletite: dacă pâinea te intrigă și vrei să obții cunoștințe profesionale aprofundate pe această temă, acest program este pentru tine! Dacă ești un bucătar de patiserie care dorește să adauge o nouă abilitate repertoriului tău, un bucătar care dorește să pregătească pâine în restaurantul tău, un schimbător de carieră sau un viitor antreprenor artizanal în coacerea pâinii, acest program îți va oferi un bun înțelegerea funcționării și a chimiei din spatele produselor de panificație tradiționale și a tehnicilor manuale pentru a le crea pe cont propriu.
Recomandate
Edmonds College
Asociat de Știință Aplicată în Coacere și Arte de Patiserie
- Lynnwood, Statele Unite ale Americii
Postliceal de Științe Aplicate
La zi
2 ani
În campus
Engleză
Situat la nord de Seattle, programul de coacere și artă de patiserie de la Edmonds College pregătește studenții pentru o carieră în industria de coacere. Studenții pot alege să obțină un certificat de coacere de un an sau un grad de asociat în arte tehnice (ATA) de doi ani. Elevii vor învăța abilități fundamentale importante, cum ar fi antremet, prăjituri de specialitate, deserturi placate, tarte, petit fours, produse de patiserie franceză, pâine artizanală și viennoiserie. În plus față de îndeplinirea rolului de cumpărător, manager de brutărie și sous chef, studenții diplomei vor crea, de asemenea, ciocolată, produse de cofetărie, un tort de nuntă și o piesă de prezentare comestibilă.
Recomandate
Riverside City College
Asociat de știință în panificație și patiserie
- Riverside, Statele Unite ale Americii
Postliceal de Științe
La zi
1 an
În campus
Engleză
Programul de panificație și patiserie de la Riverside City College se concentrează pe obiectivele de învățare profesională prin divizia noastră de educație în carieră și tehnică. Pe măsură ce programul se desfășoară, studenții din comunitatea noastră și din zonele învecinate vor învăța elementele fundamentale ale artei de panificație și patiserie, de la formularea aluatului de drojdie la prăjituri și produse de patiserie din întreaga lume. În plus, studenții vor învăța practicile adecvate de siguranță alimentară și salubritate stabilite de reperele din industrie. Aceste cunoștințe sunt capturate prin stiluri tradiționale de învățare, precum și printr-o abordare practică în care elevii pot înțelege o mai bună înțelegere a materialului. Pe măsură ce avansează prin program, studenții continuă să-și reprezinte stilurile personale și mediile culturale prin deserturile lor placate la tehnici avansate, cum ar fi ciocolata și arta zahărului. Elevii sunt încurajați prin gândirea critică asupra modului în care funcționează ingredientele de coacere și asupra rolurilor pe care le contribuie pe parcursul procesului de coacere. Pentru a-și îmbunătăți și mai mult cunoștințele și extinderea în cadrul comunității, studenții vor trebui să comunice și să colaboreze cu partenerii și liderii din industrie pentru a-și consolida cunoștințele.
Recomandate
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Diploma de patiserie franceză și italiană
- Parma, Italia
- Colorno, Italia
Diplomă
La zi
2 Luni
În campus
Engleză
Învățați arta de a crea produse de patiserie franceză și italiană cu Diploma de patiserie franceză și italiană, un curs complet imersiv predat în două țări. Conceput pentru iubitorii de patiserie, acest program unic oferă: 8 săptămâni de traininguri practice și personalizate 1 lună de stagiu în Franța sau Italia (opțional) o diplomă comună de prestigiu de la două instituții recunoscute la nivel internațional.
Recomandate
Skagit Valley College
Fast-track counseling
Arte culinare, coacere și patiserie, AAS
- Mount Vernon, Statele Unite ale Americii
- Oak Harbor, Statele Unite ale Americii + 3 more
Studiu Postliceal
La zi
2 ani
În campus
Engleză
Fast-track counseling
Programul de arte culinare (CUL) se numără printre puținele programe culinare acreditate de prestigioasa American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF). Conținutul cursului pune accentul pe munca de laborator "hands-on" și pe o varietate de tehnici flexibile de predare concepute pentru a satisface nevoile diverselor stiluri de învățare. Accentul este pus pe necesitatea ca profesionistul culinar modern să înțeleagă tendințele alimentare globale și principiile internaționale de aromă într-un mediu de lucru sensibil la diferențele culturale și generale.
Recomandate
Mission College
Fast-track counseling
Asociat în știință în panificație și patiserie
- Santa Clara, Statele Unite ale Americii
Postliceal de Științe
La zi
60 ore
În campus
Engleză
Fast-track counseling
Gradul de asociat în panificație și patiserie oferă abilități comercializabile necesare pentru succesul avansat în industria de panificație și restaurante. Absolvenții învață teoria managementului, operațiunile de afaceri și abilitățile de panificație și patiserie necesare pentru a-și începe operațiunile de patiserie sau pentru a-și asuma funcții de conducere în firme de patiserie, catering și restaurante. Clasele de bază ar trebui să fie luate în ordinea recomandată pentru un succes maxim.
Recomandate
Laney College
Asociat de știință în panificație și patiserie
- Oakland, Statele Unite ale Americii
Postliceal de Științe
La zi
2 ani
În campus
Engleză
Laney College oferă două specializări în Arte Culinare. Aceste programe de certificate de doi ani oferă studenților cunoștințele practice, abilitățile și experiența pentru a reuși în cariere creative și pline de satisfacții în industria restaurantelor și ospitalității.
Recomandate
Santa Barbara City College
Premiul de competență în panificație și patiserie
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
Curs
La zi
În campus
Școala de Arte Culinare și Programul de Management Hotelier dezvoltă abilități și competențe pentru poziții din industria ospitalității. Acest program unic reflectă standardele din industrie, oferind instruire într-un mediu de lucru realist. Studenții au opțiunea de a selecta fie un hotel, fie un restaurant/program culinar.
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Afișează mai puțin
Format de studiu popular
Curs Academic Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Arte culinare Brutărie
Un program sau un curs de coacere poate fi o opțiune excelentă pentru studenții care sunt pasionați de produse de patiserie, deserturi și paine sau doresc doar să afle mai multe despre coacere și știința din spatele ei. Poate include tehnici diferite, precum și cursuri de siguranță alimentară și de gestionare a bucătăriei.