Keystone logo

1 Postliceal de Științe Aplicate Programe în Turism și ospitalitate Ospitalitate Managementul serviciilor alimentare în San Antonio, Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Postliceal de Științe Aplicate
  • Statele Unite ale Americii
  • Turism și ospitalitate
  • Ospitalitate
  • Managementul serviciilor alimentare
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular education type

Postliceal de Științe Aplicate Programe în Turism și ospitalitate Ospitalitate Managementul serviciilor alimentare

San Antonio este un oras, numit după Sfântul Anton de Padova. Mai mult de 31 instituții de învățământ superior gazdă peste 100.000 de studenți. Arrieson River Teatru, Aztec pe râul, Fiesta Noche del Rio și Palatul film sunt principalele atracții ale orașului. "

Ce este managementul serviciilor alimentare?
Managementul serviciilor alimentare este afacerea de a conduce restaurante și alte afaceri legate de alimentație. Aceasta implică totul, de la planificare și bugetare, la comanda de consumabile și gestionarea personalului. Managementul serviciilor alimentare este o alegere de carieră provocatoare și plină de satisfacții pentru cei pasionați de mâncare și servicii pentru clienți.

Ce pot face cu o diplomă în managementul serviciilor alimentare?
O diplomă în managementul serviciilor alimentare poate duce la o carieră în industria serviciilor alimentare, lucrând în restaurante, companii de catering sau alte afaceri legate de alimentație. Cu o diplomă în managementul serviciilor alimentare, veți avea cunoștințele necesare pentru a gestiona o afacere de servicii alimentare de la început până la sfârșit. Veți învăța abilitățile pentru a fi responsabil pentru orice, de la buget și planificarea meniului. la comandarea consumabilelor și gestionarea personalului.

Ce tipuri de grade de management al serviciilor alimentare există?
Există multe tipuri diferite de grade de management al serviciilor alimentare disponibile, de la grade de asociat la diplome de licență și nu numai. Fiecare tip de diplomă vă va oferi cunoștințe și abilități diferite pentru a vă ajuta să reușiți în industria serviciilor alimentare. Diplomele de asociat în managementul serviciilor alimentare durează de obicei doi ani pentru a se finaliza și vă oferă elementele de bază ale conducerii unei afaceri de servicii alimentare. Diplomele de licență în managementul serviciilor alimentare durează de obicei patru ani și vă oferă cunoștințe mai aprofundate despre industria serviciilor alimentare. De asemenea, sunt disponibile diplome de master în managementul serviciilor alimentare, care pot dura doi până la trei ani. Aceste programe vă oferă cele mai avansate cunoștințe și abilități pentru a vă ajuta să reușiți în industria serviciilor alimentare.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de management al serviciilor alimentare?
În timpul diplomei de management al serviciilor alimentare, veți studia o varietate de subiecte legate de industria serviciilor alimentare. Veți învăța despre managementul afacerii, siguranța alimentară, nutriție și planificarea meniului. De asemenea, veți câștiga experiență practică prin stagii sau alte oportunități practice. Până la sfârșitul programului dvs. de licență, veți avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona cu succes o afacere de servicii alimentare.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un program Postliceal de Științe Aplicate oferă studenților o fundație solidă atât în instruirea pentru o carieră specializată, cât și în educație generală. Studenții care doresc o cale rapidă spre un loc de muncă pot merge la școală la zi și pot termina programul în doi ani.